Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Bonnie Tyler. Top 10 piese alese de voi - VIDEO

InfoMusic a ales caștigătorii celor 2 invitații simple la concertul lui Bonnie Tyler de la Sala Palatului. Vezi dacă ai fost norocos și dacă piesa pe care ai votat-o se află în Top 10 cântece Bonnie Tyler alese de voi.
Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler revine în România la sfârșitul acestei săptămâni, pe 8 decembrie la Sala Palatului pentru a încânta publicul român cu cele mai cunoscute hit-uri ale sale. InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații simple la concert, iar în urma tragerii la sorți, câștigătoare au ieșit Bianca Bârsan și Ruxandra Niculescu.

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler posedă o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol și și-a câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie!

Vedeta deține numeroase premii, nominalizări Grammy, distincții și discuri de platină. Numele ei se regăsește chiar și în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic! Pe parcursul carierei sale fenomenale, a avut întotdeauna grijă ca mulțimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit dupa hit.

Cu ocazia concursului pe care l-am desfășurat v-am rugat să votați piesa voastră preferată de la Bonnie Tyler. Cei mai mulți dintre voi ați preferat piesa It's A Heartache, care se clasează în fruntea clasamentului.

1. Bonnie Tyler - It's A Heartache

Aceasta este urmată, la diferență mică de voturi, de Total Eclipse Of The Heart, iar pe a 3-ea poziție este Piece Of My Heart.

2. Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart

3. Bonnie Tyler - Piece Of My Heart

Top 10 Bonnie Tyler

  1. It's A Heartache
  2. Total Eclipse Of The Heart
  3. Piece Of My Heart
  4. Have You Ever Seen The Rain?
  5. Bitterblue
  6. (The World Is Full Of) Married Men
  7. Goodbye To The Island
  8. Making Love Out Of Nothing At All
  9. Holding Out For A Hero
  10. Loving You Is A Dirty Job But Somebody's Gotta Do It

Concertul cântăreței de pe 8 octombrie va începe la ora 20.00. Prețurile biletelor puse în vânzare variază între 50 și 300 de lei, concertul fiind aproape sold out. Evenimentul este organizat de Project Events.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bonnie Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica și Master of Puppets de pe DVD-ul Quebec Magnetic -VIDEO

Cu doar câteva zile de apariția oficiala a noului DVD, intitulat Quebec Magnetic, Metallica a dat publicității o nouă înregistrare...

Închide