Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Bruno Mars a lansat balada When I Was Your Man - AUDIO

Bruno Mars a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa se numește When I Was Your Man și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Bruno Mars

Bruno Mars

Bruno Mars a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa se numește When I Was Your Man și vorbește prin versurile sale despre o relație încheiată, ce a lăsat în urmă regrete și nostalgia zilelor din perioada în care cei doi îndrăgostiți formau un cuplu.

Bruno Mars

După lansarea pieselor Locked Out of Heaven și Young Girls, Bruno Mars revine cu un nou single, de această dată apelând la latura sensibilă a ascultătorilor. Piesa se numește When I Was Your Man și este extrasă de pe ultimul album al artistului, Unorthodox Jukebox, ce va fi lansat pe 12 decembrie.

Despre noul album, Unorthodox Jukebox, Bruno a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, acesta a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Audio]

Ultimul videoclip Bruno Mars a fost realizat pentru piesa Locked Out of Heaven și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a plecat cu 55 de suveniruri Michael Jackson de la licitație

Lady Gaga a cumpărat la o licitație 55 de obiecte ce au aparținut lui Michael Jackson, printre care ar putea...

Închide