Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruno Mars a lansat balada When I Was Your Man - AUDIO

Bruno Mars a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa se numește When I Was Your Man și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Bruno Mars a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul Unorthodox Jukebox. Piesa se numește When I Was Your Man și vorbește prin versurile sale despre o relație încheiată, ce a lăsat în urmă regrete și nostalgia zilelor din perioada în care cei doi îndrăgostiți formau un cuplu.

Bruno Mars

După lansarea pieselor Locked Out of Heaven și Young Girls, Bruno Mars revine cu un nou single, de această dată apelând la latura sensibilă a ascultătorilor. Piesa se numește When I Was Your Man și este extrasă de pe ultimul album al artistului, Unorthodox Jukebox, ce va fi lansat pe 12 decembrie.

Despre noul album, Unorthodox Jukebox, Bruno a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, acesta a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Audio]

Ultimul videoclip Bruno Mars a fost realizat pentru piesa Locked Out of Heaven și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Trending