Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bon Jovi lansează noul single Because We Can

Bon Jovi va lansa pe 7 ianuarie 2013 Because We Can, primul single extras de pe viitorul album What About Now. Materialul va apărea tot la începutul anului viitor și va fi urmat de un turneu mondial.
Bon Jovi

Bon Jovi

Trupa Bon Jovi va lansa în sfârșit primul single de pe viitorul album. Aceasta se intitulează Because We Can și va apărea pe 7 ianuarie 2013 în format digital pe iTunes. Grupul ne mai avertizează că va dezvălui în curând informații despre materialul cu numărul 12, What About Now, așteptat să apară tot la începutul anului viitor.

Bon Jovi

Bon Jovi (Foto: www.facebook.com)

Trupa încurajează fanii să descarce aplicația Bon Jovi de pe iTunes, pentru a avea parte de o experiență multidemnsională nemaivăzuă până acum. În plus, Bon Jovi a anunțat că cei care vor au aplicația vor benefia în următoarea perioadă de o serie de exclusivități în legătură cu noul single și album.

Formația care a vândut până acum peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume se pregătește și de un nou turneu mondial. Acesta poartă numele single-ului Because We Can și se va desfășura în Canada, Statele Unite și Europa. Bon Jovi a susținut până acum peste 2.700 de show-uri, iar începând cu februarie 2013 va pleca la un drum lung ce sperăm să includă și un popas în România.

Formația a concertat pentru prima dată pe plaiurile mioritice pe 10 iulie 2011 în Piața Constituției din București și s-a bucurat de prezența a peste 60.000 de oameni. Din datele publicate până în prezent știm că Bon Jovi va fi foarte aproape de noi, trupa concertând la Sofia, Bulgaria pe 14 mai 2013. Urmează să vedem dacă București se va număra printre spectacolele ce vor fi anunțate pe viitor.

Bon Jovi - Always, Live București 2011

Citește mai multe despre Bon Jovi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imagini din concerte Muse în clipul piesei Follow Me - VIDEOCLIP

Muse a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul The 2nd Law. Produsă în colaborare cu Nero, piesa Follow...

Închide