Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jon Bon Jovi a lansat un nou clip, Not Running Anymore - VIDEOCLIP

Până la apariția primului single al viitorului album, formația Bon Jovi a lansat un nou clip, intitulat Not Running Anymorem, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului Stand Up Guys iar cele două roluri sunt interpretate de Christopher Walken și Al Pacino.
Job Bon Jovi in videoclipul Not Running Anymore

Job Bon Jovi in videoclipul Not Running Anymore

Până la apariția primului single al viitorului album Bon Jovi, solistul formației a lansat un nou clip, intitulat Not Running Anymore, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului Stand Up Guys iar subiectul comediei este despre doi asasini profesionişti în vârstă, dintre care unul primeşte misiunea dificilă de a-şi omorî camaradul şi prietenul. Cele două roluri sunt jucate de Christopher Walken și Al Pacino.

Job Bon Jovi in videoclipul Not Running Anymore

Job Bon Jovi in videoclipul Not Running Anymore

Noul album Bon Jovi poartă numele What About Now și este programat spre lansare la începutul anului viitor în timp ce primul single, piesa Because We Can, va ieși pe piață în data de 7 ianuarie. Dupa apariția discului trupa va pleca într-un turneu mondial de promovare care va trece prin 30 de țări cu un total de aproximativ 110 concerte. Primii care vor auzi în premieră noile compoziții sunt fanii canadieni la începutul lunii februarie.

Turneul poartă numele Bon Jovi Because We Can – The Tour 2013 și va desfășura în Canada, SUA și Europa. Rămâne de văzut dacă americanii vor ajunge pentru a doua oară în România după concertul susținut în Piața Constituției din București pe 10 iulie 2011.

Bon Jovi

Bon Jovi (Foto: www.facebook.com)

Trupa Bon Jovi s-a format în 1983 în New Jersey, a vândut peste 130 de milioane de discuri în toata lumea și a susținut peste 2.700 de concerte în peste 50 de tari.

Jon Bon Jovi - Not Running Anymore

Citește mai multe despre Al PacinoBon JoviJon Bon Jovi
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Logan la semifinala X Factor România - VEZI FINALIȘTII

Afla cine sunt finalistii de la X Factor - sezonul 2. Johnny Logan a cantat inaintea aflarii rezultatelor semifinalei X...

Închide