Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Blur - primul headliner pentru Sziget 2013

Formația britanică Blur este primul headliner confirmat pentru ediția de anul viitor a festivalului Sziget 2013. Blur a devenit un nume cunoscut în anii '90, piese ca Girls & Boys, Country House, Song 2, End Of A Century, To The End sau Beetlebum transformându-i în una din trupele definitorii ale decadei.

Publicat

pe

Blur
Blur │ FOTO: www.facebook.com

Formația britanică Blur este primul headliner confirmat pentru ediția de anul viitor a festivalului Sziget 2013. Ajuns la ediţia cu numărul 21, evenimentul  va avea loc între 5 şi 12 august 2013, în aceeași locație – binecunoscuta insulă verde din inima Budapestei.

Preţurile pentru 2013 sunt foarte apropiate de cele ale ediţiei trecute, aşa că cei ce achiziţionează bilet în perioada de early birds vor plăti 199 de euro pentru pass-ul de o săptămână (valabil 7 zile şi cu posibilitate de camping inclusă).

Blur

Blur │ FOTO: www.facebook.com

Blur a devenit un nume cunoscut în anii '90, piese ca Girls & Boys, Country House, Song 2, End Of A Century, To The End sau Beetlebum transformându-i în una din trupele definitorii ale decadei. În 2009 trupa s-a reunit pentru o serie de concerte în Marea Britanie, printre care două sold out, la Hyde Park (Londra) și o apariție istorică la Glastonbury pentru ca în 2010 să fie lansat filmul documentar Blur, No Distance Left To Run. Este prima apariție a trupei la cunoscutul festival după ce anul acesta a primit premiul Brit Award pentru întreaga carieră. Despre viitoarele concerte din 2013 trupa a declarat:

"Fiecare concert din vara viitoare va fi foarte special - abia așteptăm să mergem să cântăm pentru minunații noștri fani pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme".

În 2012, la 21 de ani de la apriía primului album, a fost lansat Blur 21: The Box, o compilație a întregii lor cariere. De asemenea, trupa a compus două piese noi înainte de show-ul gigantic care a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din acest an. The Puritan și Under The Westway au fost lansate pe Twitter prin intermediul unui video stream de pe un acoperiș din Londra. Clipul piesei Song 2, una din cele mai ascultate piese poate fi urmrăti mai jos.

Blur - Song 2

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri luni, 5 august 2013

Sziget Festival 2013

Loc
Insula Obudai
PUBLICITATE
Comentează

Trending