Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Blur - primul headliner pentru Sziget 2013

Formația britanică Blur este primul headliner confirmat pentru ediția de anul viitor a festivalului Sziget 2013. Blur a devenit un nume cunoscut în anii '90, piese ca Girls & Boys, Country House, Song 2, End Of A Century, To The End sau Beetlebum transformându-i în una din trupele definitorii ale decadei.
Blur

Blur

Formația britanică Blur este primul headliner confirmat pentru ediția de anul viitor a festivalului Sziget 2013. Ajuns la ediţia cu numărul 21, evenimentul  va avea loc între 5 şi 12 august 2013, în aceeași locație – binecunoscuta insulă verde din inima Budapestei.

Preţurile pentru 2013 sunt foarte apropiate de cele ale ediţiei trecute, aşa că cei ce achiziţionează bilet în perioada de early birds vor plăti 199 de euro pentru pass-ul de o săptămână (valabil 7 zile şi cu posibilitate de camping inclusă).

Blur

Blur (Foto: www.facebook.com)

Blur a devenit un nume cunoscut în anii '90, piese ca Girls & Boys, Country House, Song 2, End Of A Century, To The End sau Beetlebum transformându-i în una din trupele definitorii ale decadei. În 2009 trupa s-a reunit pentru o serie de concerte în Marea Britanie, printre care două sold out, la Hyde Park (Londra) și o apariție istorică la Glastonbury pentru ca în 2010 să fie lansat filmul documentar Blur, No Distance Left To Run. Este prima apariție a trupei la cunoscutul festival după ce anul acesta a primit premiul Brit Award pentru întreaga carieră. Despre viitoarele concerte din 2013 trupa a declarat:

"Fiecare concert din vara viitoare va fi foarte special - abia așteptăm să mergem să cântăm pentru minunații noștri fani pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme".

În 2012, la 21 de ani de la apriía primului album, a fost lansat Blur 21: The Box, o compilație a întregii lor cariere. De asemenea, trupa a compus două piese noi înainte de show-ul gigantic care a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din acest an. The Puritan și Under The Westway au fost lansate pe Twitter prin intermediul unui video stream de pe un acoperiș din Londra. Clipul piesei Song 2, una din cele mai ascultate piese poate fi urmrăti mai jos.

Blur - Song 2

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Blur
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O poveste despre Alyosha pe acorduri de chitară electrică - VIDEO

Deși Alyosha este la rădăcini un nume rusesc de băiat, în acest context el e un pseudonim pentru o artistă...

Închide