Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Basistul trupei Aerosmith iși scrie memoriile

Într-un interviu acordat recent, cu ocazia promovării noului album Music From Another Dimension, basistul trupei Aerosmith, Tom Hamilton, a dezvăluit că va începe lucrul la o carte autobiografică. Se pare că este o modă în formația americană, având în vedere că bateristul Joey Kramer și solistul Steven Tyler și-au lansat propriile versiuni autobiografice.
Tom_Hamilton

Într-un interviu acordat recent, cu ocazia promovării noului album Music From Another Dimension, basistul trupei Aerosmith, Tom Hamilton, a dezvăluit că va începe lucrul la o carte autobiografică.

Colegul lui Hamilton, chitaristul Joe Perry, și-a anunțat și el la începutul acestui an intenția de a lansa o astfel de carte. Se pare că este o modă în formația americană, având în vedere că bateristul Joey Kramer și solistul Steven Tyler și-au lansat propriile versiuni autobiografice.

Tom_Hamilton
Hamilton a declarat:

"Intotdeauna am crezut că dacă sunt deja doi sau trei membri ai trupei care și-au lansat propria versiune, cine mai vrea să citească o alta carte autobiografica. Dar cred ca există o latură care nu a fost acoperită și pot avea o nouă abordare. Voi avea foarte mult de scris însă, de la jumătatea anului viitor sunt mult mai liber. Am o mulțime de de idei și întâmplări pe care le-am notat de-a lungul anilor, un fel de jurnal, așa că voi sta liniștit citind și selectând ceea ce cred ca ar fi oamenii interesați să afle. Voi avea de lucru serios dar mulți m-au întrebat când voi începe cartea".

Aerosmith a lansat la sfârșitul lunii noiembrie cel de-al 15-lea din carieră care îi are ca invitați pe actorul Johnny Depp și Julian Lennon, fiul lui John Lennon. Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Columbia Records și este produs de Jack Douglas, care a mai colaborat cu formația pe albumele Toys In The Attic (1975), Rocks (1976) și Honkin On Bobo (2004).

Citește mai multe despre Aerosmith
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Salvatore Adamo a fost amânat

Salvatore Adamo urma să concerteze la Sala Palatului din București pe 18 decembrie 2012. Din cauza unor probleme de ordin...

Închide