Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Basistul trupei Aerosmith iși scrie memoriile

Într-un interviu acordat recent, cu ocazia promovării noului album Music From Another Dimension, basistul trupei Aerosmith, Tom Hamilton, a dezvăluit că va începe lucrul la o carte autobiografică. Se pare că este o modă în formația americană, având în vedere că bateristul Joey Kramer și solistul Steven Tyler și-au lansat propriile versiuni autobiografice.

Publicat

pe

Tom_Hamilton
Tom_Hamilton

Într-un interviu acordat recent, cu ocazia promovării noului album Music From Another Dimension, basistul trupei Aerosmith, Tom Hamilton, a dezvăluit că va începe lucrul la o carte autobiografică.

Colegul lui Hamilton, chitaristul Joe Perry, și-a anunțat și el la începutul acestui an intenția de a lansa o astfel de carte. Se pare că este o modă în formația americană, având în vedere că bateristul Joey Kramer și solistul Steven Tyler și-au lansat propriile versiuni autobiografice.

Tom_Hamilton
Hamilton a declarat:

"Intotdeauna am crezut că dacă sunt deja doi sau trei membri ai trupei care și-au lansat propria versiune, cine mai vrea să citească o alta carte autobiografica. Dar cred ca există o latură care nu a fost acoperită și pot avea o nouă abordare. Voi avea foarte mult de scris însă, de la jumătatea anului viitor sunt mult mai liber. Am o mulțime de de idei și întâmplări pe care le-am notat de-a lungul anilor, un fel de jurnal, așa că voi sta liniștit citind și selectând ceea ce cred ca ar fi oamenii interesați să afle. Voi avea de lucru serios dar mulți m-au întrebat când voi începe cartea".

Aerosmith a lansat la sfârșitul lunii noiembrie cel de-al 15-lea din carieră care îi are ca invitați pe actorul Johnny Depp și Julian Lennon, fiul lui John Lennon. Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Columbia Records și este produs de Jack Douglas, care a mai colaborat cu formația pe albumele Toys In The Attic (1975), Rocks (1976) și Honkin On Bobo (2004).

Comentează

Trending