Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Aylin Cadir și Viky Red și-au unit forțele pentru Better - VIDEOCLIP

Better este rezultatul unei fuziuni între Aylin Cadir și Viky Red, doi artiști cu experiență în muzică, dar aflați la început de drum solo. Clipul este unul de stare, iar piesa se diferențiează de popcornurile românești.

Publicat

pe

Aylin Cadir și Viky Red - Better
Aylin Cadir și Viky Red - Better │ FOTO: www.facebook.com

Better este rezultatul unei fuziuni între Aylin Cadir și Viky Red, doi artiști cu experiență în muzică, dar aflați la început de drum solo. Aceștia se diferențiază de popcornul de la radiouri. Deși simplu, videoclipul lansat de cei doi este unul de stare (video mai jos). Linia melodică este realizată doar din pian și este interpretată de Viky Red, iar vocile artiștilor se îmbină foarte bine.

Aylin Cadir și Viky Red - Better

Aylin Cadir și Viky Red - Better │ FOTO: www.facebook.com

Înainte să se lanseze solo sub numele de Viky Red, artistul a călătorit un an în Europa, unde a experimentat mai multe genuri muzicale. Când s-a întors a intrat în formația lui Morandi la clape, având ocazia să împartă scena cu artiști internaționali precum 30 Seconds To Mars și Jennifer Lopez și a cântat peste hotare în Regatul Unit, Rusia, Spania, Italia, Grecia, Serbia, Turcia și Ucraina. Însă, adevărata iubire al lui Viky este să cânte la voce, astfel că a decis să-și facă o trupă. Aceasta s-a numit Sonichouse, iar albumul de debut a fost Supersonic. După ceva timp a venit vremea ca artistul să facă pași noi și să înceapă o carieră solo. Sub numele de Viky Red a lansat primul single, If You Ever Feel, care a fost foarte bine primit de public. În prezent Viky lucrează la albumul solo de debut.

Aylin Cadir / Viky Red

Aylin Cadir / Viky Red │ FOTO: www.facebook.com

Aylin Cadir și-a început cariera în trupa Pops, formtă în urma unui reality show. După acea perioadă, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat în jur instrumentiști de jazz și a început să cânte standarde de jazz, romanțe franțuzești sau românești, reinterpretări de piese turcești, prin cluburi de jazz din țară. În 2012 s-a hotarât să-și facă propriul album de muzică jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de către Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroșanu și Ciprenko. Primul single lansat este Cloud, care dă și titlul discului ce va apărea la începutul lui 2013. Cloud se bucură și de un videoclip filmat în satul bunicii lui Aylin. În concertele live artista este acompaniată pe scenă de grupul Lucky Charms.

Aylin Cadir și Viky Red - Better

Comentează

Trending