Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Atoms for Peace, trupa solistului Radiohead (Thom Yorke) lansează albumul de debut - AUDIO

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, a anunțat că noul său proiect muzical va lansa albumul de debut, intitulat Amok, pe 25 februarie. Formația poartă numele Atoms for Peace și este compusă din Flea (Red Hot Chili Peppers), Joey Waronker (R.E.M.), Mauro Refosco (Forro in The Dark) și Nigel Godrich - producătorul trupei Radiohead.
Atoms For Peace

Atoms For Peace

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, a anunțat că noul său proiect muzical va lansa albumul de debut, intitulat Amok, pe 25 februarie 2013 prin intermediul casei de discuri XL Recordings.

Formația poartă numele Atoms for Peace și a debutat, deși nu avea un nume oficial, la sfârșitul anului 2009 în Los Angeles. Dacă doriți să ascultați acest inedit grup, găsiți mai jos primul extras pe single, Default, care a ieșit pe piață la începutul lunii septembrie.

Atoms For Peace

Atoms For Peace

Numele supergrupului este inspirat de piesa cu același nume care apare pe albumul lui Yorke, The Eraser (2006). Alături de solistul britanic din componența formației fac parte muzicieni cunoscuți ca Flea - basistul de la Red Hot Chili Peppers, Joey Waronker - toboșarul de la R.E.M., Mauro Refosco - percuționistul grupului Forro in The Dark și Nigel Godrich - producătorul trupei Radiohead. Atoms for Peace cântă un electro-rock iar discul va fi disponibil în format standard CD, deluxe, vinil și digital download.

Atoms For Peace - Default

Tracklist Amok

  1. Before Your Very Eyes
  2. Default
  3. Ingenue
  4. Dropped
  5. Unless
  6. Stuck Together Pieces
  7. Judge, Jury And Executioner
  8. Reverse Running
  9. Amok

Citește mai multe despre AmokRadioheadThom Yorke
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Geniul creativ al lui John Lennon capătă contur într-un nou film despre viața sa - TRAILER

Un nou film despre viața și moartea tragică a lui John Lennon va putea fi vizionat gratuit pe site-ul GeniusTheMovie.com...

Închide