Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Ascultă noul single Riverside, Celebrity Touch - AUDIO

Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea album intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Primul extras pe single poartă numele Celebrity Touch și poate fi ascultat pe InfoMusic.
Riverside

Riverside

După o pauză de patru ani, formația poloneză de progressive rock Riverside revine cu un nou album de studio intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Cel de-al 5-lea material discografic va fi lansat pe 21 ianuarie, iar primul extras pe single poartă numele Celebrity Touch și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Riverside

Riverside (Foto: www.facebook.com)

Shrine Of New Generation Slaves conține 8 piese, cu o durată de peste 50 de minute iar artwork-ul a fost realizat de Travis Smith de la Seempieces (Opeth, Devin Townsend, Avenged Sevenfold, Nevermore). Cea mai scurtă melodie este Coda, cu o durată de doar 2 minute în timp ce Escalator Shrine are peste 12 de minute.

După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care va începe în luna martie și care va ajunge și la București. Mai multe informații despre acest concert vor fi date publicității în scurt timp. Ultimul album lansat de polonezi poartă numele Anno Domini High Definition și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Riverside - Celebrity Touch

Tracklist Shrine Of New Generation Slaves

  1. New Generation Slave
  2. The Depth Of Self - Delusion
  3. Celebrity Touch
  4. We Got Used To Us
  5. Feel Like Falling
  6. Deprived
  7. Escalator Shrine
  8. Coda

Citește mai multe despre Riverside
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ghidul petrecerilor de Revelion 2013 din București

Nu ai stabilit încă unde vei petrece Revelionul 2013? Îți prezentăm o selecție a petrecerilor organizate de pub-urile și cluburile...

Închide