Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Riverside, Celebrity Touch - AUDIO

Riverside va lansa pe 21 ianuarie cel de-al 5-lea album intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Primul extras pe single poartă numele Celebrity Touch și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Riverside
Riverside │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de patru ani, formația poloneză de progressive rock Riverside revine cu un nou album de studio intitulat Shrine Of New Generation Slaves. Cel de-al 5-lea material discografic va fi lansat pe 21 ianuarie, iar primul extras pe single poartă numele Celebrity Touch și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Riverside

Riverside │ FOTO: www.facebook.com

Shrine Of New Generation Slaves conține 8 piese, cu o durată de peste 50 de minute iar artwork-ul a fost realizat de Travis Smith de la Seempieces (Opeth, Devin Townsend, Avenged Sevenfold, Nevermore). Cea mai scurtă melodie este Coda, cu o durată de doar 2 minute în timp ce Escalator Shrine are peste 12 de minute.

După lansare trupa va pleca într-un turneu de promovare care va începe în luna martie și care va ajunge și la București. Mai multe informații despre acest concert vor fi date publicității în scurt timp. Ultimul album lansat de polonezi poartă numele Anno Domini High Definition și a fost lansat în luna iunie 2009 sub egida InsideOut.

Riverside - Celebrity Touch

Tracklist Shrine Of New Generation Slaves

  1. New Generation Slave
  2. The Depth Of Self - Delusion
  3. Celebrity Touch
  4. We Got Used To Us
  5. Feel Like Falling
  6. Deprived
  7. Escalator Shrine
  8. Coda
Comentează

Trending