Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Ascultă noul single Nick Cave, We No Who U R - AUDIO

Noul album Nick Cave and The Bad Seeds poartă numele Push The Sky Away și va fi lansat pe data de 18 februarie 2013. Primul extras pe single se intitulează We No Who U R și îl puteți asculta pe InfoMusic mai jos.
Nick Cave

Nick Cave

Noul album Nick Cave and The Bad Seeds poartă numele Push The Sky Away și va fi lansat pe data de 18 februarie 2013. Primul extras pe single se intitulează We No Who U R și îl puteți asculta pe InfoMusic mai jos.

Nick Cave

Nick Cave (Foto: www.facebook.com)

Push The Sky Away a fost înregistrat în studioul La Fabrique din sudul Franței și este primul album fara Mick Harvey, care a părăsit trupa în luna ianuarie 2009. Discul va fi disponibil în format standard cd, limited edition care are ca bonus un DVD, vinil și digital download. Artwork-ul discului îl prezintă pe Nick Cave alături de o tânără goală.

În afara faptului că este un muzician apreciat, Cave este un scriitor talentat. De la volumul de poezie King Ink din 1988, artistul a ajuns să publice în 2009 a 2-a nuvelă, The Death of Bunny Munro, care spune povestea unui om de vânzări dependent de sex. Cartea a fost atât de captivantă încât a fost transformată într-un audio-book, produs de artiștii Iain Forsyth și Jane Pollard.

Nick Cave and the Bad Seeds - We No Who U R

Tracklist Push The Sky Away

  1. We No Who U R
  2. Wide Lovely Eyes
  3. Water’s Edge
  4. Jubilee Street
  5. Mermaids
  6. We Real Cool
  7. Finishing Jubilee Street
  8. Higgs Boson Blues
  9. Push The Sky Away

Ultimul material semnat Nick Cave and The Bad Seeds este Dig, Lazarus, Dig!!! lansat în 2008. Discul, care a fost primit extraordinar de bine de critici, a avut ca sursă de inspirație chiar povestea biblică despre Lazăr, înviat de Iisus.

„De când eram copil îmi amintesc de povestea lui Lazarus spusă la biserică. Am fost chiar traumatizat de întâmplare. Toți eram desigur, deși era una dintre cele mai mari minuni ale lui Iisus - să invii un mort - nu ne puteam abține să nu ne gândim cum s-a simțit Lazarus. Sincer, fiind copil, povestea îmi dădea fiori. L-am luat pe Lazarus și l-am dus în New York pentru a oferi pieselor un sentinemt contemporan. De asemenea, m-am gândit la Harry Houdini care și-a petrecut o mare parte din viață încercând să demonteze spiritiștii care încasau bani pe baza îndoielilor umane. Credea că nu mai există nimic dincolo de mormânt. Am vrut să creez un vehicul, un mediu, care să-i ofere șansa lui Houdini să ne vorbească, dacă vrea desigur, de dincolo de mormânt”, este explicația dată de Nick Cave privind conceptul albumului. Să vedem cu ce povești va veni artistul pe viitorul material.

Citește mai multe despre Nick Cave
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SEMNAL M susține un concert aniversar de 35 de ani

Semnal M aniversează 35 de ani de la înfiinţarea trupei, susținând la Cluj un concert aniversar. Evenimentul va avea loc...

Închide