Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă cea mai nouă piesă Pulp - After You - AUDIO

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Aceasta a fost produsă de James Murphy și se intitulează After You.

Publicat

pe

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta a fost produsă de James Murphy și se intitulează After You.

Inițial, cântecul a fost compus și înregistrat în timpul înregistrărilor albumului We Love Life din 2001, dar nu a fost inclus pe disc. După aproape 11 ani, grupul a decis să scoată melodia de la naftalină și să o reînregistreze. Este posibil ca acesta să fie începutul unor noi lansări Pulp.

PULP la B'Estfest 2012

PULP la B'Estfest 2012

Formația a făcut cadou piesa tuturor fanilor care au venit la concertul susținut la Motorpoint Arena din orașul natal al trupei, Sheffield, Anglia. Show-ul a avut loc pe 8 decembrie în fața a peste 13.ooo de oameni. Cei din public au primit câte un card cu un cod ce odată introdus în ziua de Crăciun (25 decembrie) le-a permis să descarce gratuit piesa.

Cei de la Pulp s-au reunit în 2011 după o pauză de 9 ani și au susținut numeroase concerte în Europa, aceștia venind și în România pentru prima dată la B’Estfest 2012. Trupa a urcat pe scena Ciuc în cea de a treia zi de festival și a electrizat publicul - Recenzie și galerie foto. Ultimul disc lansat de formație este We Love Life, astfel că fanii sunt însetați după noi materiale Pulp, despre care se zvonește că vom avea parte în 2013.

Pulp - After You

Trending