Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă cea mai nouă piesă Pulp - After You - AUDIO

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Aceasta a fost produsă de James Murphy și se intitulează After You.

Urmărește-ne pe

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta a fost produsă de James Murphy și se intitulează After You.

Inițial, cântecul a fost compus și înregistrat în timpul înregistrărilor albumului We Love Life din 2001, dar nu a fost inclus pe disc. După aproape 11 ani, grupul a decis să scoată melodia de la naftalină și să o reînregistreze. Este posibil ca acesta să fie începutul unor noi lansări Pulp.

PULP la B'Estfest 2012

PULP la B'Estfest 2012

Formația a făcut cadou piesa tuturor fanilor care au venit la concertul susținut la Motorpoint Arena din orașul natal al trupei, Sheffield, Anglia. Show-ul a avut loc pe 8 decembrie în fața a peste 13.ooo de oameni. Cei din public au primit câte un card cu un cod ce odată introdus în ziua de Crăciun (25 decembrie) le-a permis să descarce gratuit piesa.

Cei de la Pulp s-au reunit în 2011 după o pauză de 9 ani și au susținut numeroase concerte în Europa, aceștia venind și în România pentru prima dată la B’Estfest 2012. Trupa a urcat pe scena Ciuc în cea de a treia zi de festival și a electrizat publicul - Recenzie și galerie foto. Ultimul disc lansat de formație este We Love Life, astfel că fanii sunt însetați după noi materiale Pulp, despre care se zvonește că vom avea parte în 2013.

Pulp - After You

Citește mai multe despre Pulp
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga face un film documentar

Lady Gaga a dezvăluit pe pagina sa de Twitter că a făcut echipă cu celebrul fotograf Terry Richardson pentru a...

Închide