Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Andrea Bocelli lansează un nou album

Andrea Bocelli va lansa un nou album, intitulat Passione. Materialul va apărea pe piață la începutul anului viitor, pe 28 ianuarie, și include duete cu artiști precum Jennifer Lopez, Nelly Furtado, Edith Piaf.
Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va lansa un nou album, intitulat Passione. Materialul va apărea pe piață la începutul anului viitor, pe 28 ianuarie. Acesta va include duete cu artiști precum Jennifer Lopez, Nelly Furtado și Edith Piaf, pentru realizarea ultimului duet fiind suprapusă vocea tenorului peste varianta originală a piesei La Vie En Rose.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli (Foto: www.facebook.com)

Passione este cel de-al 14-lea material de studio al artistului și conține piese înregistrate în 6 limbi, respectiv italiană, franceză, spaniolă, engleză, portugheză și napoletană. Gândit ca o continuare a albumului Amore, din 2006, Passione include melodii clasice de iubire precum Love Me TenderGirl From Ipanema și Sarà Settembre.

Pentru a se păstra aceeași tonalitate, noul material discografic este produs de David Foster, cel care s-a aflat și în spatele albumului Amore. David se ocupă, de asemenea și de partea de pian a pieselor, pentru chitară Andrea colaborând cu muzicianul peruvian Ramon Stagnaro.

Andrea continuă să fie cântărețul meu preferat din toate timpurile. Mă mândresc cu faptul că lucrez cu voci extraordinare, dar el trece dincolo de orice barieră. El este un cântăreț al tuturor oamenilor, de la cei din rândul maselor până la Papa.”, a declarat David Foster

Albumul se bucură de duete cu diverși artiști. Astfel, pentru piesa Quizás Quizás Quizás Andrea cântă împreună cu Jennifer Lopez, iar pentru Corcovado cu Nelly Furtado.

Până la lansarea noului album vă invităm să-l urmăriți pe Andrea Bocelli cântând în duet cu Christina Aguilera o piesă de pe albumul Amore.

Andrea Bocelli & Christina Aguilera - Somos Novios

Andrea Bocelli va susține pe 25 mai 2013 primul concert din România. Evenimentul va avea loc la Romexpo, fiind organizat de Project Events. Mai multe detalii despre concert puteți afla de pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Andrea BocelliJennifer LopezNelly Furtado
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DVD-ul Metallica - Quebec Magnetic poate fi cumpărat online

Noul DVD Metallica, Quebec Magnetic a fost lansat azi, 10 decembrie, și poate fi achiziționat de pe site-ul formației www.metallica.com...

Închide