Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Alicia Keys a lansat clipul piesei Brand New Me -VIDEOCLIP

Alicia Keys a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa Brand New Me. Single-ul este cel de-al doilea extras de pe albumul Girl on Fire și a fost scris în colaborare cu artista scoțiană Emeli Sandé. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Secventa clip Brand New Me - Alicia Keys

Urmărește-ne pe

Alicia Keys a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa Brand New Me. Single-ul este cel de-al doilea extras de pe albumul Girl on Fire și a fost scris în colaborare cu artista scoțiană Emeli Sandé. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Secventa clip Brand New Me - Alicia Keys

Secventa clip Brand New Me - Alicia Keys

După recenta lansare a single-ului Girl On Fire, Alicia Keys dezvăluie o nouă piesă de pe cel de-al 5-lea material discografic al său. Brand New Me este o baladă R&B care vorbește despre viața artistei Alicia Keys, despre evoluția interioară și tinderea către o versiunea superioară a propriei persoane. Versurile au fost scrise de către Alicia în colaborare cu Emeli Sandé.

Brand New Me este una dintre piesele mele favorite de pe noul album. (...) Este similar unei autobiografii. Spune totul despre parcursul meu și despre cine sunt acum. Piesa vorbește despre a fi complet împăcat și fericit cu persoana ta. (...)  Trebuie să mărturisesc - atunci când m-am întâlnit cu Emeli și am început să compunem a fost pură magie, ne-am potrivit perfect, și lucrul acesta se întâmplă destul de rar. ”, a declarat Alicia pe pagina sa de facebook

Single-ul Brand New Me a fost cântat în premieră pe 28 septembrie la iTunes Festival de anul acesta. Pentru realizarea videoclipul, artista a colaborat cu directorul Diane Martel.

 Alicia Keys - Brand New Me

Albumul Girl On Fire a debutat pe prima poziție în Billboard Top 200, înregistrând în prima săptămână vânzări de aproximativ 160 de mii de copii. Primul single extras poartă numele albumului, iar videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Desant a lansat o piesă de Crăciun, Cântec de Iarnă - AUDIO

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, iar anul trecut în pragul sărbătorilor de iarna a lansat videoclipul piesei Joc de noroc,...

Închide