Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Alice In Chains a lansat primul single al noului album, Hollow - AUDIO

La patru ani de la apariția albumului Black Gives Way to Blue (2009), americanii de la Alice In Chains revin cu un nou album al cărui nume nu a fost dat publicității. Primul extras pe single poartă numele Hollow și poate fi ascultat pe InfoMusic.
Alice In Chains

La patru ani de la apariția albumului Black Gives Way to Blue (2009), americanii de la Alice In Chains revin cu un nou album al cărui nume nu a fost dat publicității. Primul extras pe single poartă numele Hollow și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Alice In Chains
Cel de-al 5-lea album al trupei este produs de Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver, și este al doilea alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002.

După lansare, care va avea loc la începutul anului viitor, Alice In Chains va pleca într-un turneu de promovare și speram ca formația să revină în România după concertul susținut în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Black Gives Way to Blue a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Alice In Chains - Hollow

Citește mai multe despre Alice in Chains
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat prima piesă solo, Soldierhead - AUDIO

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul single cu noua trupă intitulată Newsted....

Închide