Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Adrian Cristescu, noul clăpar Voltaj după plecarea lui Bobby Stoica

După recentul anunț al plecării lui Bobby Stoica din Voltaj, trupa face public numele noului clăpar. Cel care îl va înlocui pe Bobby este Adrian Cristescu, un producător și compozitor cu mulți ani de carieră în spate, despre care puteți afla mai multe pe InfoMusic.
Adrian Cristescu

Adrian Cristescu

După recentul anunț al plecării lui Bobby Stoica din Voltaj, trupa face public numele noului clăpar. Cel care îl va înlocui pe Bobby este Adrian Cristescu, un producător și compozitor cu mulți ani de carieră în spate, despre care puteți afla mai multe în paragrafele următoare.

Adrian Cristescu

Adrian Cristescu

Îm 1998 Călin Goia devenea vocalist al trupei Voltaj la recomandarea lui Bobby Stoica, fost elev meritoriu al Școlii Vedetelor. După 13 ani de istorie alături de Voltaj, Bobby Stoica a hotărât să părăsească trupa. Membrii formației au rămas în termeni buni, Bobby urmând să se ocupe de un alt proiect, iar Voltaj să continue seria concertelor de sfârșit de an alături de Adrian Cristescu.

Cine este Adrian Cristescu

Adrian Cristescu și-a început cariera foarte devreme. La 3 ani și jumătate lua primele lecții de pian, compunând prima melodie în scoala primară. După ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educația muzicală la Conservator la secția de Compoziție Jazz. În paralel, spiritul său creativ l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzică pentru scurt și lung metraje realizate de regizori celebri.

Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obișnuit cu luminile reflectoarelor și cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii. A cântat cu Ada Milea timp de mulți ani, cu Alina Manole, precum și cu alti interpreți cunoscuți. În prezent, Adrian Cristescu are un studio de înregistrari, Maxima, unde produce și compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului și a publicității.

Despre Voltaj spune că este probabil cea mai mare provocare din viața sa de artist.

„Îi cunosc pe băieți de mult timp, le știu traseul și îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar știu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, pentru faptul că sunt ca o familie și se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă și că pot sa îi ajut să dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, așa cum sunt obisnuiți fanii Voltaj.”

Noul membru Voltaj a început deja activitatea alături de Călin, Gabi, Prunus și Oliver. Pregătirile pentru concertele acestui sfârşit de an sunt în plină desfășurare, trupa lucrând, de asemenea, la un nou single, ce va fi lansat în luna ianuarie.

Citește mai multe despre Bobby StoicaCălin GoiaVoltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele piese deconspirate de pe viitorul album Deep Purple

Anunțat inițial pentru luna februarie, viitorul album Deep Purple va fi lansat la sfârșitul lunii aprilie 2013. Cel de-al 19-lea...

Închide