Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adrian Cristescu, noul clăpar Voltaj după plecarea lui Bobby Stoica

După recentul anunț al plecării lui Bobby Stoica din Voltaj, trupa face public numele noului clăpar. Cel care îl va înlocui pe Bobby este Adrian Cristescu, un producător și compozitor cu mulți ani de carieră în spate, despre care puteți afla mai multe pe InfoMusic.

Publicat

pe

Adrian Cristescu
Adrian Cristescu

După recentul anunț al plecării lui Bobby Stoica din Voltaj, trupa face public numele noului clăpar. Cel care îl va înlocui pe Bobby este Adrian Cristescu, un producător și compozitor cu mulți ani de carieră în spate, despre care puteți afla mai multe în paragrafele următoare.

Adrian Cristescu

Adrian Cristescu

Îm 1998 Călin Goia devenea vocalist al trupei Voltaj la recomandarea lui Bobby Stoica, fost elev meritoriu al Școlii Vedetelor. După 13 ani de istorie alături de Voltaj, Bobby Stoica a hotărât să părăsească trupa. Membrii formației au rămas în termeni buni, Bobby urmând să se ocupe de un alt proiect, iar Voltaj să continue seria concertelor de sfârșit de an alături de Adrian Cristescu.

Cine este Adrian Cristescu

Adrian Cristescu și-a început cariera foarte devreme. La 3 ani și jumătate lua primele lecții de pian, compunând prima melodie în scoala primară. După ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educația muzicală la Conservator la secția de Compoziție Jazz. În paralel, spiritul său creativ l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzică pentru scurt și lung metraje realizate de regizori celebri.

Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obișnuit cu luminile reflectoarelor și cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii. A cântat cu Ada Milea timp de mulți ani, cu Alina Manole, precum și cu alti interpreți cunoscuți. În prezent, Adrian Cristescu are un studio de înregistrari, Maxima, unde produce și compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului și a publicității.

Despre Voltaj spune că este probabil cea mai mare provocare din viața sa de artist.

„Îi cunosc pe băieți de mult timp, le știu traseul și îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar știu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, pentru faptul că sunt ca o familie și se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă și că pot sa îi ajut să dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, așa cum sunt obisnuiți fanii Voltaj.”

Noul membru Voltaj a început deja activitatea alături de Călin, Gabi, Prunus și Oliver. Pregătirile pentru concertele acestui sfârşit de an sunt în plină desfășurare, trupa lucrând, de asemenea, la un nou single, ce va fi lansat în luna ianuarie.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending