Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adele conduce topul Forbes cu cei mai influenți oameni din muzică sub 30 de ani

Adele se află în fruntea unui nou clasament realizat de Forbes la sfârșit de an. Publicația de specialitate a pus cap la cap un top cu cei mai străluciți oameni din muzică care au sub 30 de ani, iar artista cu peste 20 de milioane de exemplare vândute este Nr. 1.
Adele

Adele

Adele se află în fruntea unui nou clasament realizat de Forbes la sfârșit de an. Publicația de specialitate a pus cap la cap un top cu cei mai străluciți oameni din muzică care au sub 30 de ani, iar artista cu peste 20 de milioane de exemplare vândute este Nr. 1.

Adele

Adele

Criteriile principale după care este alcătuită lista țin de influența oamenilor respectivi în muzică, de originalitea muncii lor și de simțul antreprenorial. Astfel, în clasament apar cântăreți, producători și compozitori care conduc în prezent industria muzicală, al cărui viitor este mai imprevizibil ca niciodată. Printre aceștia se numără Lady Gaga, Wiz Khalifa, Rihanna, Mumford and Sons, Justin Bieber, Calvin Harris și Skrillex. De asemenea, în top apar și oameni de afaceri ca fondatorul serviciului Spotify, Daniel Ek și  tinerii care au lansat Nex Big Sound.

Justin Bieber

Justin Bieber (Foto: www.facebook.com)

Este incredibil că într-o eră a digitalizării, Adele reușește să vândă atât de multe CD-uri la numai 24 de ani. De fapt, tinerii artiști au un simț al afacerii dezvoltat la vârste din ce în ce mai fragede, iar Justin Bieber este unul din exemple. La doar 18 ani, acesta a câștigat sume uimitoare din muzică, devenind un fenomen, un brand, care a deschis un număr infinit de porți pentru alte afaceri adiacente. Fiecare investiție într-un produs este atent gândită de Bieber, care este evident ajutat de persoane de peste 30 de ani. Plăcerea pentru tehnologie și afaceri l-a făcut pe artist ca de tânăr să dețină în prezent acțiuni la numeroase companii listate la bursă și să fie unul dintre principalii susținători ai întreprinzătorilor din Silicon Valley.

Toți cei pe care îi vedeți în lista de mai jos sunt persoane care au revoluționat industria muzicală și care au demonstrat că au calități de antreprenor. Schimbările și evoluția industrie depind de o gamă foarte mare de oameni, de la artiștii de succes care ei sunt o afacere, la persoane care creează noi modalități de a asculta și a răspândi muzica.

Top Forbes 30 Under 30 în muzică:

 1. Adele
 2. Avicci
 3. Justin Bieber
 4. Benny Bianco
 5. Drake
 6. Daniel Ek
 7. Lady Gaga
 8. Skylar Grey
 9. Calvin Harris
 10. Matt Jones - Crowdsurge
 11. Ke$ha
 12. Wiz Khalifa
 13. Adam Kluger
 14. Kendrick Lamar
 15. Mahbod Moghadam, Ilan Zechory, Tom Lehman - Rap Genius
 16. Bruno Mars
 17. Mac Miller
 18. Marcus Mumford
 19. Frank Ocean
 20. One Direction
 21. Katy Perry
 22. Delta Rae
 23. Rihanna
 24. Elias Roman, Peter Asbill, Elliott Breece, Eric Davich - Songza
 25. James "J" Sider - BandPage
 26. Skrillex
 27. Taylor Swift
 28. Sam Tarantino and Josh Greenberg - Grooveshark
 29. Alex White - Next Big Sound
 30. Sara Winter - Dr. Our Marketing, Messina Group/AEG Live

Citește mai multe despre AdeleBruno MarsCalvin HarrisJustin BieberKaty PerryLady GagaMumford and SonsRihannaSkrillex
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day a lansat un nou single, X-Kid - AUDIO

X-Kid, noul single lansat de formația americană Green Day poate fi ascultat pe InfoMusic. Piesa este extrasa de pe noul...

Închide