Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

ABSOLUT VODKA îți face cunoștință cu cei 3 membri Swedish House Mafia

Publicat

pe

Swedish House Mafia
Swedish House Mafia

SHM va ajunge la București pe 14 decembrie și promite o experiență muzicală excepțională tuturor fanilor trupei ce vor fi prezenți în Pavilionul Central Romexpo. Este vorba de primul și în același timp ultimul concert Swedish House Mafia în România, parte a turneului "One Last Tour", al cărui sponsor principal este ABSOLUT VODKA.

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia

Marca de băuturi alcoolice a demarat în scopul promovării un concurs pe pagina de facebook ABSOLUT România. Cei mai creativi 15 fani ai trupei Swedish House Mafia pot avea ocazia unică să îi cunoască personal pe cei 3 DJ. Fanii trebuie să posteze poze cu cele 3 dots (emblema turneului mondial SHM) desenate prin oraș, în cel mai nonconformist mod. Toți cei care vor ajunge la concert se vor putea bucura de cocktailuri ABSOLUT în cadrul petrecerii pe muzica Swedish House Mafia.

Turneul global SHM a demarat în noiembrie 2012 și se va încheia în martie 2013, propunându-și să atingă peste 500.000 de oameni din întreaga lume. Campania ABSOLUT GREYHOUND a fost primul pas al acestei colaborări dintre brandul sponsorului și trupă. Este vorba de o experiență multisenzorială ce a constant într-o piesă și un clip, ambele inspirate de marcă și create special de Swedish House Mafia.

Clipul ABSOLUT GREYHOUND poate fi urmărit în continuare:

Participă la concursul InfoMusic pentru a câștiga o invitație la petrecerea Swedish House Mafia de la Romexpo.

Comentează

Trending