Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Zombi, avioane prăbușite și topless în The Rolling Stones - Doom And Gloom - VIDEOCLIP

The Rolling Stones a lansat noul clip Doom And Gloom în care apare topless actrița Noomi Rapace și interpretează cele mai ciudate roluri.Clipul surprinde esența trupei plină de umor, energie și satiră.
The Rolling Stones - Doom And Gloom Video

Secvență clip The Rolling Stones - Doom And Gloom

Mult aștetatul clip al piesei Doom And Gloom a fost dezvăluit de trupa The Rolling Stones. După cum puteți vedea mai jos, alături de Mick, Keith, Charlie și Ronnie apare actrița Noomi Rapace cunoscută pentru rolul ghicitoarei din ultimul film Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor și pentru interpretarea persoanjului principal feminin în prima serie a controversatelor filme The Girl With the Dragoon Tattoo.

The Rolling Stones - Doom And Gloom Video

Secvență clip The Rolling Stones - Doom And Gloom

Videoclipul este regizat de Jonas Ackerlund și surprinde exact esența formației plină de energie, umor și satiră. Avem parte de o piesă nouă foarte bună la care se adaugă avioane prăbușite, zombii și  întâmplări cât mai ciudate. Actrița Rapace dansează printre gunoaie și în ploaie cu sânii goi și interpretează numeroase roluri cât șocante. Mai precizăm doar că intră în pielea unui personaj masculin, iar capul îi explodează la un moment dat.

Doom And Gloom este primul extras de pe noul album GRRR!, lansat pe 12 noiembrie, înregistrat cu ocazia aniversării a 50 de ani de carieră muzicală. Este pentru prima dată în ultimii 7 ani când cei de la The Rolling Stones s-au reunit în studio pentru a realiza un material nou. În plus, grupul a decis să pornească din nou la drum într-un turneu extraordinar, care, poate se va opri și la București.

The Rolling Stones - Doom And Gloom

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Confruntările pentru Vocea României – ultima parte

Păstrând ce a fost mai bun pentru sfârșit, confruntările de la Vocea României s-au încheiat cu cea de-a 3-a serie...

Închide