Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Walt Disney a interzis un concert Machine Head

Compania Walt Disney a interzis concertul pe care Machine Head urma să-l sustina pe 4 decembrie in clubul House Of Blues din Orlando, Florida.
Machine Head

Concertul pe care Machine Head urma să-l susțină pe 4 decembrie în clubul House Of Blues din Orlando, Florida a fost anulat la cererea expresă a companiei Walt Disney. Corporația nu este la prima abatere de acest gen, în 2007 interzicând amble show-uri pe care trupa le avea progrmate în House Of Blues din California și Orlando, orașe unde există Disneyland și Disney World.

Explicația acestui gest ieșit din comun este ca imaginea și versurile celebrei formații ii fac pe fani să devină violenți deși în trecut Machine Head a concertat in locațiile respective fără să se înregistreze nicun fel de incident.

Machine Head, tracklist album nou

Trupa va lansa pe 13 noiembrie, după 18 ani de pauză, un nou album live intitulat Machine Fucking Head Live. MAterialul  a fost înregistrat în timpul turneului mondial din 2011 când formația a interpretat piese din întreaga discografie. Nu lipsesc clasicele Aesthetics of Hate, Locust, Ten Ton Hammer, This is the End, Halo sau celebrele Old și Davidian. DVD-ul a fost mixat și masterizat în studioul Trident din Pacheco, California dă către Juan Urteaga și liderul trupei Robb Flynn.

Trupa a concertat anul acesta la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City care a avut loc în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la complexul Romexpo din Bucuresti.

Tracklist Machine Fucking Head Live

 1. I Am Hell (Sonata in C#)
 2. Be Still And Know
 3. Imperium
 4. Beautiful Mourning
 5. The Blood, The Sweat, The Tears
 6. Locust
 7. This Is The End
 8. Aesthetics Of Hate
 9. Old
 10. Darkness Within
 11. Bulldozer
 12. Ten Ton Hammer
 13. Who We Are
 14. Halo
 15. Davidian

Citește mai multe despre Machine Head
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă o piesă nelansată de la Whitney Houston - AUDIO

O piesă neprezentată publicului din repertoriul regretatei Whitney Houston și-a făcut debutul pe internet. Single-ul se numește Never Give Up...

Închide