Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Vocea României - Etapa live-urilor - prima parte

Etapa live-urilor de la Vocea României a dat startul voturilor publicului, debutând cu câte 3 prestații din cadrul fiecărei echipe. Află dacă favoriții tăi au rămas în competiție.

Etapa live-urilor de la Vocea României a dat startul voturilor publicului, debutând cu câte 3 prestații din cadrul fiecărei echipe. O parte dintre concurenți au părăsit deja competiția, o nouă selecție a avut loc și în această seară. Aflați mai multe despre prestațiile din prima parte a live-urilor și despre cei care s-au calificat pentru etapa următoare.

Echipa Smiley

Echipa Smiley la show-urile live Vocea Romaniei

Echipa Smiley la show-urile live Vocea Romaniei

Loredana Ciobotaru

În familia sa nu a cântat nimeni și nici nu și-a manifestat în vreun fel dorința de a face muzică. În copilărie mama ei îi fredona melodii din repertoriul Loredanei Groza, de aici venind și inspirația pentru numele Loredana. Dragostea pentru muzică a descoperit-o în urma vizionării filmului Cry baby, cry cu Johnny Depp în rol principal, pofta de viața și dans trezindu-i latura artistică. Momentan activitatea ei muzicala se desfășoară în cadrul trupei LifeOnMars.

Loredana Ciobotaru

Loredana Ciobotaru (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

În prima seară a live-urilor de la Vocea României Loredana Ciobotaru a interpretat piesa The Way You Make Me Feel, din repertoriul Michael Jackson. Feedback-ul primit de la antrenori a pus în lumină aspectele punctate deja și la emisiunile anterioare, respectiv prezența scenică și energia emanată. Horia Brenciu a regăsit în interpretarea ei acute ce l-au trimis cu gândul la ”o pisică blândă”, Loredana Groza fiind de părere că emoțiile au fost, de această dată, mai greu de ascuns.

Laura Gherescu

A cântat în Alegretto până la 13 ani, iar în clasa întâi mama sa a înscris-o la școala de muzică nr 1, unde a studiat vioara ca instrument principal  și pianul secundar până în clasa a 8-a.  În această perioadă a cântat și în corul radio. Timp de 3 ani a cântat în trupa dance Extra alături de sora ei, în urma unei preselecții realizate de United Media Group.

Laura Gherescu

Laura Gherescu (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Prima sa piesă din etapa live de la Vocea României a fost Empire State of Mind, a Aliciei Keys. Reacția lui Horia Brenciu, constrâns în a da un feedback cât mai scurt, s-a rezumat la aprecierea ”A fost mișto”, Smiley adăugând faptul că timbrul său este mult mai bun decât era atunci când avea 15 ani, moment la care Laura i-a cerut primul sfat pentru lansarea pe plan muzical.

Silviu Pașca

Primul contact cu muzica a fost în clasa a VII-a, când a urmat primele cursuri de pian. Prima trupă vazută de Silviu live a fost o trupă pop-rock, rezidentă în birtul patronat  de tatal său la începutul anilor '90. Momentul i-a rămas întipărit în minte, rămânând marcat de ceea ce reușeau să facă acei oameni pe scenă.

Silviu Pașca

Silviu Pașca (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Pe un mash-up realizat prin îmbinarea pieselor Sing For The Moment, de la Aerosmith, și Lose Yourself, de la Eminem, Silviu Pașca a întrecut aștepările celor din juriu. Marius Moga l-a încadrat într-o categorie specială, a rap-ului, adăugând că i-a plăcut interpretarea pieselor și prestația iar Loredana a ținut să sublinieze că Sliviu nu cântă doar rap, ci are voce și pentru alte stiluri muzicale.

Echipa Brenciu

Echipa Horia Brenciu la show-urile live Vocea Romaniei

Echipa Horia Brenciu la show-urile live Vocea Romaniei

Dalma Kovacs

Dalma Kovacs a devenit cunoscută în urma câștigării concursului Faimoșii, din vara anului 2007. A urmat apoi proiectul Divertis și primul single, Love Was Never Her Friend, ce i-a adus un loc 6 în finala selecției naționale pentru ediția Eurovision 2009. În 2010 a participat din nou la Eurovision, ocupând locul 11 în clasament.
Dalma Kovacs

Dalma Kovacs (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

În etapa live-urilor Dalma a interpretat piesa Hot n Cold, a artistei americane Katy Perry. Îmbrăcată în ton cu stilul melodiei, ținuta Dalmei a făcut furori atât în rândul publicului, cât și a juriului. În ce privește partea interpertării vocale, după cum a indicat și Marius Moga, timbrul acesteia s-a auzit mult mai bine decât la etapa confruntărilor, piesa și posibilitatea de a cânta singură avantajând-o.

Maria Cojocaru

În clasa a 12-a a început să cânte la karaoke, moment în care a fost remarcată de către prietenul verișoarei sale. Așa a început colaborarea cu The Penguins, prima trupă în care a activat ca solistă.

Maria Cojocaru

Maria Cojocaru (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Făcându-și intrarea pe scena de la Vocea României în picioarele goale, Maria Cojocaru s-a departajat de restul concurenților prin forța din glas și stilul flower-power. Pentru live-uri aceasta a interpretat, însă, o piesă dance, și anume Euphoria, din repertoriul Loreen. Părerile celor din juriu au fost împărțite, apreciindu-se pe de o parte capacitatea Mariei de a face tranziția către un alt stil și criticându-se pe de altă parte lipsa spiritului ei liber, caracteristic muzicii folk cu care și-a obișnuit privitorii.

Vlad Simion

A început să cânte la 8 ani ca soprană în corul bisericii din Ineu. La 12 ani a compus prima piesa cu ajutorul tatălui său, iar la 14 ani intră la Liceul Militar de Muzica din București. Momentan este solist vocal și trompetist în trupa “The Renegades”.

Simion Mihail

Simion Mihail (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Cu piesa Come Together a lui Joe Cocker ce i-a venit ca o mănușă și atitudine din belșug, Simion Mihail i-a impresionat pe toți cei din juriu. Elementul supriză a fost trompeta care a intervenit pe finalul piesei, dând savoarea și forța unui deznodământ memorabil.

Echipa Loredana

Echipa Loredana la show-urile live Vocea Romaniei

Echipa Loredana la show-urile live Vocea Romaniei

Teodorescu Ciprian

Când a început clasa a 2-a a primit de la părinți o pianină. În clasa a 4-a a fost selectat să cânte în corul școlii, urmând apoi serile de karaoke și facultatea de arhitectură. Muzica în viața lui Ciprian rămâne însă o prioritate.

Ciprian Teodorescu

A cântat din inimă și acest lucru s-a simțit. Pe acordurile piesei She's A Woman, Ciprian a transmis emoția melodiei, cucerindu-i pe cei din public. Juriul a fost, de asemenea, impresionat, în special de finalul piesei, conform aprecierilor lui Marius Moga.

Ana Maria Alexie

A început să cânte la serbările școlare iar la 11 ani s-a înscris la Palatul Copiilor. Acolo a studiat muzica pentru 3 ani, după care a participat la diverse concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică, culegând destule premii.

Ana Maria Alexie

Ana Maria Alexie (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Pentru live-uri, Ana Maria Alexie a interpretat bine-cunoscuta piesă a Rihannei, Man Down. Cei din juriu au remarcat faptul că nu a fost o piesă ușoară, așa încât Ana Maria merită toate aplauzele pentru acel ”swag” ce i-a permis să o abordeze și să o cânte în spiritul în care a fost gândită. Trecerile de la o tonalitate la alta au fost, de asemenea, punctate de Loredana, care a ținut să o felicite pentru prestația sa.

Daria Corbu

A început cursurile de pian la vârsta de 5 ani, îndemnată de bunicii săi. Când a început școala a studiat în paralel pianul la Liceul de Muzică, în clasa a 9-a mutându-se la secția de canto. A absolvit apoi Facultatea de muzică, secția Pedagogie Muzicală.

Daria Corbu

Daria Corbu (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Venind pe scenă pentru a demonstra că poate mai mult decât a arătat la confruntări, Daria Corbu a cântat aproape impecabil piesa Titanium de la David Guetta. Singurul care a sesizat imperfecțiuni a fost Marius Moga, tot el fiind cel care a criticat cel mai dur prestația Dariei de la confruntări.

Echipa Moga

Echipa Marius Moga la show-urile live Vocea Romaniei

Echipa Marius Moga la show-urile live Vocea Romaniei

Cismaru Maria Mirabela

Cântă de când era copil, obișnuind să o imite pe mama sa, care este interpretă de muzică populară. Până în prezent singurele realizări pe plan muzical sunt câteva premii obținute la festivaluri, însă ambiția ei nu se oprește aici, davadă fiind participarea la Vocea României.

Cismaru Maria Mirabela

Cismaru Maria Mirabela (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

What's Up de la 4 Non Blondes a căpătat stilul Mariei Mirabela. Cu o interpretare diferită de originalul piesei și un teatralism accentuat, notele înalte nu au fost nici ele neglijate. Juriul a apreciat și el forța prestației și prezența scenică, fiind captivat de maturitatea intepretării în ciuda vârstei fragede a Mirabelei.

Fely Donose

Face parte dintr-o familie care iubește muzica, însă fără ca vreun membru să intre efectiv în industria muzicală. După un anunț dintr-un ziar privind căutarea unei soliste, Fely a intrat în sfera muzicii, urmând apoi colaborări cu Grasu XXL și Puya.

Fely Donose

Fely Donose (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Cu o piesă din repertoriul Adele cântată pe nerăsuflate, atingând toate notele de la un capăt la altul, Fely a reușit să-și creeze o identitate în acest concurs. Membrii juriului au fost vizibil impresionați de spectrul larg al timbrului ei vocal, nearătat până acum publicului la maxima sa capacitate.

Vizi Imre

S-a apucat de muzică în liceu, la 14 ani, prima chitară primind-o la 9 ani. Cu un spirit autodidact și o înclinație către muzică moștenită de la mama sa, Vizi a devenit în clasa a 10-a basistul unei trupe de gothic metal care există și astăzi. Momentan face parte dintr-o trupă pop-rock, intitulată Titan.

Vizi Imre

Vizi Imre (Foto: vocearomaniei.protv.ro)

Dezinvolt și cu vână, Vizi Imre a interpretat în live-uri piesa How Come, How Long, cântată de Stevie Wonder și Babyface. Melodia a curs pe același făgaș cu originalul, demonstrând celor din juriu că Vizi este un artist care poate cânta piese de profunzime.

Cine merge mai departe la Vocea României

În urma prestațiilor din această seară, concurenții care merg mai departe în concursul Vocea României sunt:

 • Echipa Smiley:
  • Silviu Pașca - votul publicului
  • Loredana Ciobotaru - decizie Smiley
 • Echipa Loredana:
  • Ciprian Teodorescu - votul publicului
  • Ana Maria Alexie - decizie Loredana
 • Echipa Brenciu:
  • Vlad Simion - votul publicului
  • Dalma Kovacs - decizie Brenciu
 • Echipa Moga:
  • Vizi Imre - votul publicului
  • Fely Donose - decizie Moga

Ca fapt divers, se observă că votul majoritar al publicului a fost pentru vocile masculine din concurs, iar antrenorii au salvat exclusiv fete din echipele lor. Pe lângă calitatea vocilor, o altă influență asupra votului de acasă a avut-o probabil muzica interpretată de băieți. Piesele "Come Together", "Sing For The Moment", "She's A Woman" și "How Come, How Long" sunt hituri vechi cu mare priză la audiență.

Rezultate live-uri #1 - Vocea Romaniei - sezonul 2

Rezultate live-uri #1 - Vocea Romaniei - sezonul 2

Vezi cum au decurs confruntările de la Vocea României în primaa doua și ultima parte

Citește mai multe despre Dalma KovacsHoria BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 2 ani de ”dominație” Adele, albumul 21 iese din topurile britanice

Pentru prima oară de la lansarea albumului 21, Adele iese din topurile britanice. Momentul marchează încheierea a 22 de luni...

Închide