Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Șuie Paparude revin la aparat cu "Nu te mai saturi de noi" - VIDEOCLIP

Șuie Paparude, adică Michi, Bean MC și Dobrică, au lansat piesa și videoclipul "Nu te mai saturi de noi", dedicate special fanilor trupei. Urmareste clipul pe InfoMusic.ro
Suie Paparude la URSUS Evolution Navodari 2012

Suie Paparude la URSUS Evolution Navodari 2012

Urmărește-ne pe

Șuie Paparude, adică Michi, Bean MC și Dobrică, au lansat piesa și videoclipul "Nu te mai saturi de noi", dedicate special fanilor trupei.

Suie Paparude la URSUS Evolution Navodari 2012

Suie Paparude la URSUS Evolution Navodari 2012

Totul a pornit de la un mesaj postat pe wall-ul Facebook al trupei Șuie Paparude: "Nu mă mai satur de voi". Ideea a venit pe loc - o piesă nouă, care să fie doar pentru ei, fanii Șuie.  Michi a scris muzica, iar versurile îi aparțin lui Bean MC. Pasul următor a venit de la sine: videoclip la piesă, care, evident, este tot cu dedicație specială, pentru ei, fanii Șuie. Clipul regizat de Matei-Alexandru Mocanu este foarte dimanic, imaginile live din concerte fiind potrivite pe beat și efecte luminoase de Rodi Cotenescu. Dintr-o vizionare online, fanii primesc o doză de energie întocmai ca la un concert Șuie.

"Un concert reușit, o sală plină, un mesaj de susținere - pentru noi sunt miracole și le percepem încă astfel, la fel ca în primele zile ale trupei, când nu aveam mai mult de 3 oameni în sală. Emoțiile sunt aceleași, iar noi, practic neschimbați în plăcerea de a face muzică. "Nu te mai saturi de noi" exprimă bucuria că publicul e alături de noi și apreciază ceea ce facem. De aceea, am ales sa facem videoclipul în concert, pentru că, la concertele Șuie, publicul este partener și, totodată, membru al trupei noastre" - Șuie Paparude.

Clipurile Șuie Paparude sunt destul de rare, la fel ca și albumele. Cam o dată la 3 ani mai apare un material nou. Anul viitor va însemna un nou disc cât și un nou layout pentru site-ul Șuie Paparude.

"Versul din piesa proaspăt lansată "Tu ne-ai adus aici, așa că mai departe du-ne" arată, practic, trecutul Șuie Paparude și ne arată nouă, în același timp, drumul spre viitor, împreună având o pasiune comună: muzica" - Șuie Paparude.

VIDEOCLIP OFICIAL Șuie Paparude - "Nu te mai saturi de noi"

 • Muzica: Mihai Câmpineanu (Michi)
 • Versuri: Alexe Marius Andrei (Bean MC)
 • Echipa:
  • regizor: Matei-Alexandru Mocanu
  • camera: Radu Voinea
  • editor: Rodi Cotenescu
  • asistent regie: Mihai Chirilă
  • grading și SFX: Sorin Baican @ Studioset.tv

Citește mai multe despre Șuie Paparude
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Confruntările pentru Vocea României - partea a 2-a

Etapa confruntărilor de la Vocea României a continuat cu o serie nouă de dueluri. Lista concurenților care vor rămâne în...

Închide