Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Nwanda a făcut “Vrăji” cu Deliric - VIDEOCLIP

InfoMusic îți spune premiera hip-hop pe șleau - Nwanda a lansat videoclipul piesei “Vrăji”, un featuring cu Deliric. Clipul lansat de label-ului Facem Records a fost difuzat pe Music Channel în seara de 7 noiembrie și poate fi urmărit în format HD pe site.
Balanta este albumul de debut al lui Nwanda

Balanta este albumul de debut al lui Nwanda

InfoMusic îți spune premiera hip-hop pe șleau - Nwanda a lansat videoclipul piesei “Vrăji”, un featuring cu Deliric. Clipul lansat în seara de 7 noiembrie de label-ului Facem Records poate fi urmărit în format HD mai jos. Materialul a fost filmat în București, în casa Dianei 4, în regia lui BlackMoon - cel care a realizat în urmă cu un an și clipul COMA - “Un semn”.

Secventa din videoclipul Vraji - colaborare Nwanda si Deliric

Secventa din videoclipul Vraji - colaborare Nwanda si Deliric

"Vrăjile" au fost scrise de Nwanda și Deliric. Melodia a fost produsă de SEZ, fiind al doilea single de pe “Balanța” - albumul de debut Nwanda. Discul va fi lansat pe 15 noiembrie 2012 pe site-ul oficial al artistului: Nwanda.ro. Apariția va fi urmată de un concert de lansare, nestabilit pentru moment. Materialul a fost înregistrat in studiourile Chill Brothers, în perioada 2011-2012, și conține colaborări atât cu colegii săi de la Facem Records, cât și cu alți artiști.

Nwanda: “Vrăji este rezultatul unui efort comun și al inspirației fiecărui om implicat în acest proiect. Practic, fiecare a venit și a adăugat câte o cărămidă peste ceea ce pusese cel de dinainte. După ce a auzit piesa, Deliric a venit cu refrenul perfect, Black Moon a scris scenariul, iar ceilalți au avut grijă să creeze o atmosferă de film, care să transmită prin imagine acea stare pe care ți-o da melodia atunci când o asculți.”

Balanta este albumul de debut al lui Nwanda

Balanta, albumul de debut al lui Nwanda va fi lansat pe 15 noiembrie 2012

Deliric: “Mă bucur că în sfârșit vom avea parte de un album Nwanda. Am pornit împreună la drum în '97 și de atunci îl așteptăm cu toții. Piesa Vrăji creează atmosfera perfectă pentru un album profund introspectiv.”

Videoclip Nwanda feat. Deliric - “Vrăji”

Nwanda a debutat în 1997, când a înființat trupa hip-hop “Trilogia” împreună cu DOC și Deliric. Proiectul s-a transformat ulterior în “E.L.I.T.A.” (“€œEnunț Literalmente Imperceptibil Tacticienilor Antimetaforă”), după ce li s-a alăturat II-Zece. După apariția proiectului CTC (în 1999) și înființarea de către Vlad Dobrescu a primului label independent, Facem Records (în 2000), Nwanda a continuat să colaboreze cu DOC și Deliric, foștii săi colegi de trupă, dar și cu noii colegi de label: Vlad Dobrescu, Dj Paul, Carbon, Cedry2k, Smogg, Prozac, Aforic.

Citește mai multe despre Deliric 1Nwanda
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Guess Who feat. Fely - Fără titlu - AUDIO

Guess Who a lansat un nou single împreună cu Fely Donose, actuală concurentă la Vocea României. Piesa se numește Fără...

Închide