Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Urmărește noul clip Neal Schon, The Calling - VIDEOCLIP

Chitaristul trupei Journey, Neal Schon, a lansa un nou album solo intitulat The Calling. Primul videoclip este pentru piesa de titlu si poate fi urmarit mai jos.

Publicat

pe

Neal Schon
Neal Schon │ FOTO: www.prsguitars.com

Chitaristul Neal Schon, celebru pentru cariera alături de trupa Journey,a lansat un nou videoclip, The Calling, care poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasă de pe ultimul album, lansat pe 19 octombrie și primul după o pauză de șapte ani. CD-ul îi are ca invitați pe bateristul Steve Smith și claparul Jan Hammer (Jeff Beck, Mahavishnu Orchestra).

Neal Schon

Schon a lansat albume alături de Santana, Bad English, Paul Rodgers, Derek and the Dominos, Abraxas Pool, Joe Cocker, Eric Martin, etc., și este singurul membru Journey care a înregistrat alături de formație pe toate albumele până în prezent. În paralel cu această activitate suținută, artistul în vârsta de 58 de ani are și o cariera solo bogată cu nu mai puțin de 7 albume la activ.

Ultimul album Journey poarta numele Eclipse și a ieșit pe piață in data de 24 mai. Discul conține 12 piese, din care una instrumentală, și este înregistrat alături de celebrul producator Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborarile sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith.

Neal Schon - The Calling

Tracklist The Calling

  1. The Calling
  2. Carnival Jazz
  3. Six String Waltz
  4. Irish Field
  5. Back Smash
  6. Fifty Six
  7. True Emotion
  8. Tumbleweeds
  9. Primal Surge
  10. Blue Rainbow Sky
  11. Transonic Funk
  12. Song Of The Wind II

Trending