Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Urmărește clipul piesei Kashmir de pe noul DVD Led Zeppelin - VIDEOCLIP

Led Zeppelin va lansa pe 19 noiembrie un nou DVD, intitulat Celebration Day, care a fost filmat in 2007 la O2 Arena din Londra. Clipul piesei Kashmir poate fi urmarit mai jos.
Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

După mulți ani de așteptare, legendara formație Led Zeppelin va lansa pe 19 noiembrie un nou DVD intitulat Celebration Day. Discul conține înregistrarea concertului din 2007 când trupa a susținut un concert în celebra arenă O2 Arena din Londra. Înregistrarea piesei Kashmir, extrasă de pe acest DVD document poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006.

A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani. Setlistul a inclus celebrele piese ale formației precum Whole Lotta Love, Rock And Roll, Kashmir sau Stairway To Heaven.

Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta. Anul trecut, Robert Plant a declarat într-un interviu pentru publicația Rolling Stone că nu se mai simte conectat de Led Zeppelin și vârsta începe să-și pună amprenta pe sănătatea sa.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day Movie

Tracklist Celebration Day

 1. Good Times Bad Times
 2. Ramble On
 3. Black Dog
 4. In My Time Of Dying
 5. For Your Life
 6. Trampled Under Foot
 7. Nobody’s Fault But Mine
 8. No Quarter
 9. Since I’ve Been Loving You
 10. Dazed And Confused
 11. Stairway To Heaven
 12. The Song Remains The Same
 13. Misty Mountain Hop
 14. Kashmir
 15. Whole Lotta Love
 16. Rock And Roll

Led Zeppelin - Kashmir

Citește mai multe despre Led Zeppelin
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premium Select Whiskey de la Jack Daniel's în memoria lui Frank Sinatra

Frank Sinatra Enterprises și Jack Daniels au lansat o ediție premium de whisky în memoria lui Frank Sinatra. Celui mai...

Închide