Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește clipul piesei Black Dog de pe noul DVD Led Zeppelin - VIDEOCLIP

Legendara formație Led Zeppelin va lansa pe 19 noiembrie un nou DVD înregistrat în 2007 în celebra arenă O2 din Londra. Clipul piesei Black Dog, extras de pe acest DVD document poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.
Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

După mulți ani de așteptare, legendara formație Led Zeppelin va lansa pe 19 noiembrie un nou DVD, intitulat Celebration Day, ce conține înregistrarea evenimentului din 2007 când trupa a susținut un concert în celebra arenă O2 Arena din Londra. Dupa ce au oferit fanilor spre vizionare piesa Kashmir, formația a dat publicității un nou clip de pe acest DVD document, piesa Black Dog, care poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006.

A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani iar setlistul a inclus celebrele piese Whole Lotta Love, Rock And Roll, Kashmir sau Stairway To Heaven.

Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta. Anul trecut, Robert Plant a declarat într-un interviu pentru publicația Rolling Stone că nu se mai simte conectat de Led Zeppelin și vârsta începe să-și pună amprenta pe sănătatea sa.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day Movie

Tracklist Celebration Day

 1. Good Times Bad Times
 2. Ramble On
 3. Black Dog
 4. In My Time Of Dying
 5. For Your Life
 6. Trampled Under Foot
 7. Nobody’s Fault But Mine
 8. No Quarter
 9. Since I’ve Been Loving You
 10. Dazed And Confused
 11. Stairway To Heaven
 12. The Song Remains The Same
 13. Misty Mountain Hop
 14. Kashmir
 15. Whole Lotta Love
 16. Rock And Roll

Led Zeppelin - Black Dog

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR anunță primele concerte din 2013

Trupa de power metal MANOWAR a anunțat primele date și locații din cadrul turneului The Lord Of Steel World Tour...

Închide