Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urma cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

Trupa Urma va concerta la GuerriLIVE Acoustic Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la 7 seara.
Urma

Urma

Trupa Urma va concerta în următoarea ediție GuerriLIVE Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la 7 seara.

Urma

Urma

Povestea Urma începe în primăvara anului 2003.  Primul album, intitulat Nomad Rhymes, a apărut în anul următor, punând la dispoziția publicului prima degustare muzicală a formației. Au fost lansate apoi Anger as a Gift, în 2005, și Trend Off  în 2007, pentru care s-a lucrat cu 11 muzicieni, de partea vizuală ocupându-se Cosmin Bumbuț. Ultimul material discografic al trupei este Lost and Found de pe care au fost lansate 2 single-uri: Terminus și Lost and Found.

Componența actuală a trupei este: Mani Gutau (chitară și voce), Dominic Csergo (tobe), Sorin Erhan ( bass), Jimmy Cserkesz (chitară), Luis Angel Palomino (saxofon și flaut), Ati Panaitescu (precuție).

Până la concertul de luni vă invităm să urmăriți clipul realizat pentru piesa Terminus.

Urma - Terminus

Citește mai multe despre Urma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prețurile biletelor pentru concertul Roger Waters - The Wall

Începând de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd își vor putea achiziționa biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall...

Închide