Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Urma cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

Trupa Urma va concerta la GuerriLIVE Acoustic Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la 7 seara.
Urma

Urma

Trupa Urma va concerta în următoarea ediție GuerriLIVE Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la 7 seara.

Urma

Urma

Povestea Urma începe în primăvara anului 2003.  Primul album, intitulat Nomad Rhymes, a apărut în anul următor, punând la dispoziția publicului prima degustare muzicală a formației. Au fost lansate apoi Anger as a Gift, în 2005, și Trend Off  în 2007, pentru care s-a lucrat cu 11 muzicieni, de partea vizuală ocupându-se Cosmin Bumbuț. Ultimul material discografic al trupei este Lost and Found de pe care au fost lansate 2 single-uri: Terminus și Lost and Found.

Componența actuală a trupei este: Mani Gutau (chitară și voce), Dominic Csergo (tobe), Sorin Erhan ( bass), Jimmy Cserkesz (chitară), Luis Angel Palomino (saxofon și flaut), Ati Panaitescu (precuție).

Până la concertul de luni vă invităm să urmăriți clipul realizat pentru piesa Terminus.

Urma - Terminus

Citește mai multe despre Urma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prețurile biletelor pentru concertul Roger Waters - The Wall

Începând de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd își vor putea achiziționa biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall...

Închide