Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Un suflu nou în peisajul muzical: Jack Savoretti - Changes - VIDEOCLIP

Inaugurăm o rubrică nouă. JOINewArtist vă aduce astăzi în prim-plan un cântăreț de muzică pop-indie, un nou Bob Dylan în opinia colegilor de breaslă. Numele lui este Jack Savoretti și îl puteți asculta pe infomusic.ro. Single-ul este Changes iar videoclipul este proaspăt lansat.
Jack Savoretti

Jack Savoretti

JOINewArtist este cea mai nouă rubrică pe InfoMusic.ro. Începând de astăzi ne propunem să vă aducem în prim-plan în fiecare joi un nou artist care promite, dar care nu a reușit să ajungă încă la urechile celor mulți. Îi luăm în calcul atât pe cei care încearcă să iasă din anonimat, cât și pe cei care au vândut deja compoziții proprii, dar nu au ajuns să-și construiască un nume recunoscut la nivel național / internațional. Pentru prima ediție a rubricii vă propunem un nou Bob Dylan și un videoclip proaspăt lansat. Pentru edițiile viitoare suntem receptivi la opiniile voastre cu privire la artistul prezentat, dar și la posibile sugestii pentru un nou JOINewArtist.

Muzica lui Jack Savoretti împrumută din profunzimea compozițiilor Simon & Garfunkel, susțin editorii Burn Magazine. Alți colegi din industria muzicală l-au denumit noul Bob Dylan. În România nu a ajuns încă în atenția publicului deși, credem noi, piesele lui aduc un suflu nou în spectrul muzical. Cel mai nou single al cântărețului se numește Changes și poate fi ascultat pe infomusic.ro.

Jack Savoretti

Jack Savoretti (Foto: www.facebook.com)

Jack Savoretti a avut de mic o latură artistică imposibil de trecut cu vederea. În adolescență singurul lucru care îi trezea interesul era poezia. Asta, însă, până când mama lui i-a cumpărat prima chitară.

”Scriam tot timpul. Era cel mai plăcut lucru pe care îl puteam face: să stau sub un copac cu un carnet de notițe și să mă fac pierdut undeva, în gândurile mele. (...) După ce am început să cânt la chitară am fost surprins să observ cât de mulți oameni devin interesați de ceea ce ai de spus, comparativ cu situația în care ai recita, pur și simplu, o poezie. Apoi nu m-am mai putut opri. Scriam constant, în fiecare zi, a devenit pentru mine o formă de conversație, un mod de a interacționa cu lumea.”

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. Between the Minds a debutat pe locul 5 în UK indie charts, după care, în 2009 a urmat albumul Harder Than Easy, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. 

Cel de-al treilea material de studio a fost lansat pe 4 iunie, anul acesta. Albumul se numește Before the Storm și poate fi cumpărat în format CD de pe Amazon la prețul de 10.29 lire. Mai jos puteți viziona cel mai nou videoclip al artistului, realizat pentru piesa Changes.

Jack Savoretti - Changes

Before The Storm - Jack Savoretti

Before The Storm - Jack Savoretti (Foto: www.facebook.com)

Setlist Before the Storm

 1. Not Worthy
 2. Take Me Home
 3. Breaking the Rules
 4. The Proposal
 5. Vagabond
 6. Changes
 7. Last Call
 8. Come Shine a Light
 9. Before the Storm
 10. Crazy Fool
 11. Lifetime
 12. Knock Knock
 13. For the Last Time

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 duble invitații la KUMM 15 ani

Kumm aniversează în seara aceasta 15 ani de activitate muzicală, iar InfoMusic trimite la concert 2 câștigători. Vezi cine sunt...

Închide