Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ultimele 70 de bilete promoționale la concertul Helloween și Gamma Ray

HELLOWEEN si GAMMA RAY vor sustine concerte la Bucuresti pe 16 martie 2013, iar primele 350 de bilete au fost oferite la prețuri promotionale. Profita de oferta.
Helloween

Helloween

Formațiile HELLOWEEN și GAMMA RAY vor pleca într-un turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" începând cu luna martie 2013. Cele 2 trupe vor ateriza la București pe 16 martie 2013, iar primele 350 de bilete au fost oferite la prețuri promoționale. Organizatorul Promusic Events a anunțat în această dimineață că au mai rămas doar 70 de bilete la prețul promoțional de 87 lei. Puteți profita de reducere accesând pagina Eventim.

Helloween

Helloween (Foto: www.facebook.com)

Numărul total de tichete ce vor fi puse în vânzare pentru concertul Helloween de la Arenele Romane este de 1500. După lichidarea lotului inițial de 350, valoarea biletelor va crește la 97 de lei, urmând ca la intrare la concert cele rămase să se vândă cu 110 lei.

Cu ocazia turneului comun, cele 2 formații își vor promova noile materiale discografice. Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album intitulat "Straight Out Of Hell", ce este produs alături de Charlie Bauerfeind în studioul Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formația Helloween în trecut, dar și cu Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.

Gamma Ray va lansa în primavara lui 2013 un nou material discografic. Între timp, fanii formației vor putea savura un material live al germanilor - "Skeletons & Majesties Live", ce va fi lansat pe dublu CD, Blu-ray și DVD pe 30 noiembrie 2012. Setul cuprinde imagini din concertul de pe 29 aprilie 2011 din legendara locatie Z7 din Pratteln, Elveția.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Gamma RayHelloween
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul concert Eyedrops la Guerrilive Acoustic Session

Compuși din praf cosmic și născuți la București, băieții care împreună își spun Eyedrops s-au adunat în formula actuală din...

Închide