Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tudor Chirila a lansat cartea Exerciții de echilibru

Solistul trupei Vama, Tudor Chrila (ex-Vama Veche) a lansat in cadrul Targului Internațional Gaudeamus cartea Exerciții de echilibru. Joi, 29 noiembrie, artistul va susține un concert în Hard Rock Cafe.
Tudor Chirila

Tudor Chirila

Solistul trupei Vama, Tudor Chrila (ex-Vama Veche) a lansat în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus cartea Exerciții de echilibru. Pe lângă fani, invitații speciali ai artistului au fost Cristian Tudor Popescu și Florin Iaru.

Tudor Chirila

Tudor Chirila (Foto: www.facebook.com)

Despre această carte Tudor Chirila a declarat:

"Ca să scrii o carte de sine stătătoare ar însemna să ai ceva foarte important de spus. Cartea mea nu este un roman. Nu m-am gândit atât de serios la scris. Blogul asta a început dintr-o joacă și, ușor-ușor, a căpătat o dimensiune foarte mare, fiind o perioadă în care am scris zi de zi, ca un fel de exerciţiu de jurnalism. Ideea cu blogul a fost că, la un moment dat, aș putea să scriu, să mă lansez în proză serios și nu invers, adică nu am vrut să scriu un roman și am scris un blog.
Dar publicul a avut un mare rol, pentru că am avut confirmări de la toţi și feedback și nu am avut decât să scriu în continuare. Când am avut povestirea cu Rolling Stones, Smaranda, Luca. Muzica capitalistă, au preluat-o cei de la Jurnalul Național și a avut 6.000 de vizualizări la ei pe site și mi s-a părut extraordinar. Așa că am continuat să scriu, să scriu și, după cinci ani, am adunat foarte mult material, este mult material care îmi place".

Pe Tudor îl puteți vedea live alături de trupa Vama, joi 29 noiembrie, la Hard Rock Cafe în cadrul seriei de concerte Bestmusic prezentate de Jack Daniels Studio No. 7 și organizate de Sprint Media. Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.iabilet.ro, cu o reducere de 20%, și de la Hard Rock Cafe.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Tudor Chirilă

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna și turneul 777 cu jurnaliștii – un dezastru

Turneul 777 susținut de Rihanna pentru promovarea noului album Unapologetic a fost un dezastru, relatează unul dintre jurnaliștii care au...

Închide