Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Top 10 cele mai bine vândute albume din UK în 2012

The Official Charts Company a publicat un top al celor mai bine vândute albume din UK de la începutul anului 2012 până în prezent. Prima poziție este ocupată de albumul Our Version of Events, al artistei scoțiene Emeli Sande. Află cine completează clasamentul pe InfoMusic.
Adele, Emeli Sande, Lana Del Rey

Adele, Emeli Sande, Lana Del Rey

The Official Charts Company a publicat un top al celor mai bine vândute albume din UK de la începutul anului 2012 până în prezent. Prima poziție este ocupată de albumul Our Version of Events, al artistei scoțiene Emeli Sande,  podiumul fiind completat de albumul 21, al lui Adele, și albumul Born To Die, al Lanei Del Rey.

Adele, Emeli Sande, Lana Del Rey

Adele, Emeli Sande, Lana Del Rey

Cu o lună înainte de încheierea anului, The Official Charts a publicat un top 10 al celor mai bine vândute albume din UK pe 2012. Conform declarațiilor lui Dan Lane, din cadrul companiei menționate, clasamentul încă se mai poate modifica, luând în considerare perioada aglomerată a sărbătorilor.

”În fiecare an, în perioada de dinainte de Crăciun, vânzările de CD-uri și numărul download-urilor cresc simțitor. Este posibil ca albume intrate mai târziu pe piață să răstoarne clasamentul, albume precum Right Place, Right Time al lui Olly Murs, albumul aniversar Ten, de la Girls Aloud, The Throne 2, de la Jay-Z și Kanye West sau Unorthodox Jukebox, de la Bruno Mars.”

Top 10 cele mai bine vândute albume din UK în 2012

  1. OUR VERSION OF EVENTS - EMELI SANDE
  2. 21 - ADELE
  3.  BORN TO DIE - LANA DEL REY
  4. + -  ED SHEERAN
  5. MYLO XYLOTO - COLDPLAY
  6. BABEL - MUMFORD & SONS
  7. WHO YOU ARE - JESSIE J
  8. TALK THAT TALK - RIHANNA
  9. FALL TO GRACE - PALOMA FAITH
  10. UP ALL NIGHT - ONE DIRECTION

Emeli Sandé - Next To Me

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling și Cristi Minculescu au lansat piesa Lumi paralele - LYRIC VIDEO

Paula Seling a lansat piesa Lumi paralele, cântată în duet cu Cristi Minculescu. Versurile îi aparțin Paulei, iar colaborarea a...

Închide