Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

The Rolling Stones dezvăluie One More Shot - AUDIO

One More Shot este cea mai nouă piesă semnată The Rolling Stones, pe care formația a dezvăluit-o în această dimineață și pe care o puteți asculta pe InfoMusic.
rolling-stones

The Rolling Stones

One More Shot este cea mai nouă piesă semnată The Rolling Stones, pe care formația a dezvăluit-o în această dimineață la BBC 6 Music radio. Cântecul, pe care îl puteți asculta și mai jos, este al 2-lea extras de pe viitorul material GRRR!.

rolling-stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Albumul va include cele mai mari hit-uri ale legendarului grup, dintre care nu vor lipsi Gimme Shelter, (I Can't Get No) Satisfaction, Start Me Up sau Love Is Strong. Programat să apară pe 12 noiembrie, discul a fost realizat pentru a marca aniversarea a 50 de ani de când The Rolling Stones a urcat pe scenă. Dar GRRR! va conține și câteva piese noi precum One More Shot.

Pentru prima dată după 7 ani, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood lucrează în studioul de înregistrări. Noul cântec a fost compus de Jagger și Richards și a fost înregistrat la Paris alături de producătorul Don Was, pe care trupa îl știe foarte bine având în vedere că au realizat împreună 5 album.

În plus, aniversarea de 50 de ani nu poate să nu beneficieze și de un turneu mondial. Grupul The Rolling Stones va porni anul viitorul într-o călătorie lungă dar plină de surprize, care ar putea include un popas și pe Arena Națională din București.

The Rolling Stones - One More Shot

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou clip ciudat de la Lana Del Rey – Bel Air - VIDEOCLIP

Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei Bel Air. Artista apare în cămașă de noapte înconjurată de fum ca o...

Închide