Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Tensiune și dramă în noul Florence and the Machine - Lover to Lover - VIDEOCLIP

Florence and the Machine a lansat clipul noului single Lover to Lover realizat de regizorul din L.A Vincent Haycock. Artista joacă alături de Ben Mendelsohn și prezintă povestea unei relații distruse.
Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Florence and the Machine vine cu nou videoclip plin de tensiune și dramă, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost regizat de Vincent Haycock și prezintă povestea unei relații care se destramă.

Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Florence and the Machine - Lover to Lover Video (Foto: www.facebook.com)

Clipul este asemeni unui scurt metraj, astfel că artista a avut oportunitatea să-și exploreze latura actoricească mai bine ca niciodată. Cunoscută pentru look-ul său emblematic, Florence renunță la imaginea sa și intră în pielea personajului feminim care suferă după o despărțire tumultoasă. Rolul principal masculin este interpretat de australianul Ben Mendelsohn, care apare alături de Brad Pitt în pelicula Killing Them Softly, ce are premiera în jurul datei de 23 noiembrie.

Florence and the Machine - Lover to Lover Single

Florence and the Machine - Lover to Lover Single (Foto: www.facebook.com)

Referitor la scena de la finalul videoclipului, în care Florence se aruncă în valurile imense ale Oceanului Pacific, artista a mărturisit că a fost una dintre cele mai intense experiențe ale sale întrucât s-a petrecut la 4 dimineața, era extrem de frig, iar valurilor erau înspăimântătoare. Lover to Lover este single-ul cu numărul 5 de pe albumul Ceremonials din 2011 și va fi lansat pe 4 decembrie.

Florence and the Machine - Lover to Lover

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Luciano nu a ajuns în București din cauza condițiilor meteo - Show-ul va fi reprogramat

Vedeta serii Cadenza Vagabundos, DJ-ul Luciano, nu a putut ajunge la București din cauza condițiilor meteo. Evenimentul va fi reprogramat...

Închide