Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Tensiune și dramă în noul Florence and the Machine - Lover to Lover - VIDEOCLIP

Florence and the Machine a lansat clipul noului single Lover to Lover realizat de regizorul din L.A Vincent Haycock. Artista joacă alături de Ben Mendelsohn și prezintă povestea unei relații distruse.
Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Urmărește-ne pe

Florence and the Machine vine cu nou videoclip plin de tensiune și dramă, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost regizat de Vincent Haycock și prezintă povestea unei relații care se destramă.

Florence and the Machine - Lover to Lover Video

Florence and the Machine - Lover to Lover Video (Foto: www.facebook.com)

Clipul este asemeni unui scurt metraj, astfel că artista a avut oportunitatea să-și exploreze latura actoricească mai bine ca niciodată. Cunoscută pentru look-ul său emblematic, Florence renunță la imaginea sa și intră în pielea personajului feminim care suferă după o despărțire tumultoasă. Rolul principal masculin este interpretat de australianul Ben Mendelsohn, care apare alături de Brad Pitt în pelicula Killing Them Softly, ce are premiera în jurul datei de 23 noiembrie.

Florence and the Machine - Lover to Lover Single

Florence and the Machine - Lover to Lover Single (Foto: www.facebook.com)

Referitor la scena de la finalul videoclipului, în care Florence se aruncă în valurile imense ale Oceanului Pacific, artista a mărturisit că a fost una dintre cele mai intense experiențe ale sale întrucât s-a petrecut la 4 dimineața, era extrem de frig, iar valurilor erau înspăimântătoare. Lover to Lover este single-ul cu numărul 5 de pe albumul Ceremonials din 2011 și va fi lansat pe 4 decembrie.

Florence and the Machine - Lover to Lover

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Luciano nu a ajuns în București din cauza condițiilor meteo - Show-ul va fi reprogramat

Vedeta serii Cadenza Vagabundos, DJ-ul Luciano, nu a putut ajunge la București din cauza condițiilor meteo. Evenimentul va fi reprogramat...

Închide