Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Teniși Converse cu Soundgarden

Soundgarden colaborează cu cei de la Converse pentru un model de teniși customizat, în ediție limitată.
Teniși Converse model Soundgarden

Teniși Converse model Soundgarden

La scurt timp de la lansarea noului album King Animal, Soundgarden colaborează cu cei de la Converse pentru un model de încălțăminte customizat. Modelul clasic Chuck Taylor - All Star a fost stilizat cu noua siglă a formației. Simpli și atractivi tenișii sunt unisex și sunt disponibili într-o ediție limitată de numai 60 de perechi. Aceștia se găsesc pe site-ul converse.com la prețul de 65 de dolari.

Noul album Soundgarden a fost așteptat cu sufletul la gură întrucât este primul material lansat de formației în ultimii 16 ani. King Animal este format din 13 piese, iar la începutul lunii trupa a lansat videoclipul single-ului Been Away Too Long.

Citește mai multe despre Soundgarden
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stone Sour a lansat un nou clip, Absolute Zero - VIDEOCLIP

Absolute Zero, noul videoclip Stone Sour poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album...

Închide