Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Stone Sour a lansat un nou clip, Absolute Zero - VIDEOCLIP

Absolute Zero, noul videoclip Stone Sour poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasă de pe noul album House of Gold and Bones care a lansat pe 23 octombrie.
Stone Sour

Stone Sour

La o lună de la apariția primul clip, Gone Sovereign, formația americană Stone Sour oferă fanilor al doilea videoclip extras de pe albumul House of Gold and Bones. Discul a fost lansat pe 23 octombrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records iar noul clip poartă numele Absolute Zero și poate fi urmarit mai jos.

Stone Sour

Stone Sour (Foto: www.facebook.com)

Pentru cel de-al 4-lea album formația a lucrat cu producătorul David Bottrill, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tool, Muse sau Staind, în studioul Sound Farm Studios. Liderul grupului, Corey Taylor, a declarat recent că Johny Chow este noul basist, acesta înlocuindu-l pe Shawn Economaki care a părăsit trupa chiar înaintea sesiunilor de înregistrare. Drept urmare pentru finalizarea discului părțile de bas au fost realizate de celebrul Rachel Bolan de la Skid Row.

Stone Sour - Absolute Zero

Tracklist House of Gold & Bones - Part 1

 1. Gone Sovereign
 2. Absolute Zero
 3. A Rumor Of Skin
 4. The Travellers Part 1
 5. Tired
 6. RU486
 7. My Name Is Allen
 8. Taciturn
 9. Influence Of A Drowsy God
 10. The Travellers Part 2
 11. Last Of The Real

Citește mai multe despre Stone Sour
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Libertate, tinerețe și eleganță în noul Aylin Cadir – Cloud - VIDEOCLIP

Aylin Cadir a lansat clipul piesei Cloud, în care trăsăturile fine și elegante ale artistei care se îmbină perfect cu...

Închide