Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sting scrie prima lui piesă de teatru - The Last Ship

Sting lucrează la primul său musical ce se va intitula The Last Ship. Piesa spune povestea unor muncitori în șantiere navale care decid să-și construiască propriul vas.

Publicat

pe

Sting
Sting │ FOTO: www.facebook.com

Sting lucrează la primul său musical ce se va intitula The Last Ship. Piesa spune povestea unor muncitori pe șantiere navale care decid să-și construiască propriul vas.

Sting

Sting │ FOTO: www.facebook.com

După lansarea albumului Symphonicities pe 13 iulie 2010, o apariție în sitcomul Life's Too Short în 2011 și un turneu de promovare a ultimului material în Coreea de Sud, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, America de Sud și Europa, turneu ce se află în plină desfășurare, Sting a început să lucreze la primul său musical.

”Odată cu încheierea acestui turneu îmi voi schimba puțin prioritățile și voi relua lucrul la piesa de teatru pe care am început să o scriu.  Sunt, deocamdată, în stadii foarte timpurii, dar în ultima perioadă am fost foarte inspirat. Am scris o mulțime de piese noi pentru proiect. E un teritoriu complet necunoscut pentru mine si e destul de interesant.”

Inspirată din anii petrecuți în Newcastle, orașul în care s-a născut artistul, piesa de teatru va pune în scenă viața pe șantierul naval din perspectiva unor muncitori care doresc să-și construiască propriul vas.

În așteptarea musical-ului Sting vă invităm să urmăriți o piesă clasică a artistului, Englishman In New York.

Sting - Englishman In New York

Trending