Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ștefan Bănică nu se dezminte, un nou concert de Crăciun se adaugă celor 2 sold-out

Biletele pentru cele 2 concerte “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” au fost deja epuizate. Pentru a răspunde cererii publicului, organizatorii au hotărât ca show-rilor programate pe 13 si 14 decembrie să li se adauge cel de-al 3-lea concert, pe data de 15 decembrie.
Ca in fiecare an, Stefan Banica canta la Sala Palatului de Craciun

Ca in fiecare an, Stefan Banica canta la Sala Palatului de Craciun

Biletele pentru cele 2 concerte “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” au fost deja epuizate. Pentru a răspunde cererii publicului, organizatorii au hotărât ca show-rilor de pe 13 si 14 decembrie să li se adauge cel de-al 3-lea concert, pe data de 15 decembrie. Atât noul eveniment cît și cele programate anterior vor avea loc la Sala Palatului.

Stefan Banica in cadrul turneului Altceva

Stefan Banica in cadrul turneului Altceva

Concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică reprezintă de peste un deceniu un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru al 11-lea an consecutiv, artistul invită publicul la un spectacol de referință din lumea showbiz-ului romanesc, una dintre cele mai complexe producții de acest gen din România. Acesta a susținut din 2002 până în prezent 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori, adevărate recorduri pentru România atât ca număr de concerte susținute consecutiv, cât si ca număr de spectatori.

La concertele de Crăciun de anul acesta veți putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, și cântece de pe noul album, Altceva, de pe care este promovat în prezent single-ul Ce e dragostea?, o colaborare Ștefan Bănică și Marius Moga. Videoclipul piesei poate fi urmarit pe infomusic.ro.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, magazinul Unirii (parter), oficiile Poștei Române și online pe Eventim.ro.

Ca in fiecare an, Stefan Banica canta la Sala Palatului de Craciun

Ca in fiecare an, Stefan Banica canta la Sala Palatului de Craciun

În strânsă legatură cu noul album, Altceva, și ca un preambul al concertelor sale de Crăciun, Ștefan Bănică se află în plin turneu de promovare a noului material discografic în 9 orașe din țară.

“Am început cu dreptul la Constanța, apoi Piatra Neamț și Bacău. Au urmat Craiova, Cluj și Pitești. Un public extrem de primitor, de receptiv, care a înțeles să transforme întâlnirea noastră într-o sărbătoare. Mulțumesc publicului meu, care a umplut sălile până la refuz, public format din mai multe generații, ceea ce e onorant pentru mine, ca artist. Aștept cu nerăbdare să ne vedem la urmatoarele concerte din cadrul turneului „Altceva”:  Ploiești (17 nov), Iași (18 nov) și Brașov (20 nov).” – a declarat Ștefan Bănică.

 

Până la evenimentele ce vor avea loc pe 13, 14 și 15 decembrie, vă invităm să citiți pe infomusic.ro impresiile de la cel mai recent concert de Crăciun marca Ștefan Bănică .

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește noul clip Neal Schon, The Calling - VIDEOCLIP

Chitaristul trupei Journey, Neal Schon, a lansa un nou album solo intitulat The Calling. Primul videoclip este pentru piesa de...

Închide