Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Soundgarden a lansat un nou clip, Been Away Too Long - VIDEOCLIP

Been Away Too Long, primul videoclip al noului album Soundgarden poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Discul, intitulat King Animal, va avea lansarea pe 13 noiembrie.
Soundgarden

Soundgarden

După o pauză de 16 ani de la ultima ultima apariție discografică, Soundgarden revine în atenția publicului cu un nou album intitulat King Animal. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Been Away Too Long și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

 

Soundgarden

Soundgarden (Foto: www.facebook.com)

King Animal va avea lansarea mâine, 13 noiembrie, și este inregistrat în Studio X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Peral Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California.

Veteranii grunge-ului au lansat în luna mai un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat The Classic Album Selection, are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, Down on the Upside, a apărut în 1996.

Soundgarden - Been Away Too Long

Tracklist King Animal

 1. Been Away Too Long
 2. Non-State Actor
 3. By Crooked Steps
 4. A Thousand Days Before
 5. Blood On The Valley Floor
 6. Bones of Birds
 7. Taree
 8. Attrition
 9. Black Saturday
 10. Halfway There
 11. Worse Dreams
 12. Eyelid's Mouth
 13. Rowing

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay Live 2012 în cinematografele din România

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula pe 13 noiembrie pe marile ecrane din...

Închide