Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Soundgarden a lansat un nou clip, Been Away Too Long - VIDEOCLIP

Been Away Too Long, primul videoclip al noului album Soundgarden poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Discul, intitulat King Animal, va avea lansarea pe 13 noiembrie.

Publicat

pe

Soundgarden
Soundgarden │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 16 ani de la ultima ultima apariție discografică, Soundgarden revine în atenția publicului cu un nou album intitulat King Animal. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Been Away Too Long și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

 

Soundgarden

Soundgarden │ FOTO: www.facebook.com

King Animal va avea lansarea mâine, 13 noiembrie, și este inregistrat în Studio X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Peral Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California.

Veteranii grunge-ului au lansat în luna mai un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat The Classic Album Selection, are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, Down on the Upside, a apărut în 1996.

Soundgarden - Been Away Too Long

Tracklist King Animal

  1. Been Away Too Long
  2. Non-State Actor
  3. By Crooked Steps
  4. A Thousand Days Before
  5. Blood On The Valley Floor
  6. Bones of Birds
  7. Taree
  8. Attrition
  9. Black Saturday
  10. Halfway There
  11. Worse Dreams
  12. Eyelid's Mouth
  13. Rowing
Comentează

Trending