Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Solistul Slipknot, Corey Taylor, vrea o colaborare cu Justin Bieber

Corey Taylor de la Slipknot și-a făcut publică dorința de a colabora cu Justin Bieber. Ideea vine în urma celor 12 milioane de vizualizări de pe YouTube ale mash-up-ului realizat prin îmbinarea pieselor Psychosocial și Baby, de la Slipknot, respectiv Justin Bieber. Urmăriți videoclipul pe InfoMusic.
Slipknot

Slipknot - Soundwave, Perth 2012

Corey Taylor de la Slipknot și-a făcut publică dorința de a colabora cu Justin Bieber. Ideea, evident atipică, vine în urma celor 12 milioane de vizualizări de pe YouTube ale mash-up-ului realizat prin îmbinarea pieselor Psychosocial și Baby, de la Slipknot, respectiv Justin Bieber. Clipul, apărut pe internet în 2011, a fost conceput de unul dintre fani, cu intenția vădită de a parodia. Urmăriți videoclipul mai jos.

Slipknot

Slipknot - Soundwave, Perth 2012 (Foto: www.facebook.com)

Ceea ce s-a vrut a fi inițial o satiră s-ar putea transforma în realitate. Solistul trupei Slipknot a mărturisit publicației Revolver că intențiile sale de a colabora cu Justin Bieber sunt cât se poate de reale, deși mash-up-ul nu a fost ideea lui Bieber.

”Știu că Justin nu a fost responsabil pentru asta, dar am crezut că a fost foarte cool. Toată lumea credea că voi fi supărat după ce voi vedea clipul, dar de fapt am fost impresionat. (...) E un copil foarte talentat care ar face orice pentru fanii lui.  Am fost în Baltimore pentru a-mi promova cartea și Justin era atunci în apropiere, la Washington DC. Am încercat să mă întâlnesc cu el cu ocazia asta pentru că am vrut să-i propun să facem împreună o versiune acustică a Psychosocial Baby. Dar el era acolo pentru a vizita spitalele de copii. Și nu poți spune nimic rău despre un tip care vizitează spitalele de copii.”, a declarat Corey Taylor

Urmăriți mai jos videoclipul piesei Psychosocial Baby, cel care a dat naștere posibilității de colaborare între cei doi artiști aflați la poli opuși ai sferei muzicale.

Justin Bieber vs. Slipknot - Psychosocial Baby

Cel mai recent album cu piese noi Slipknot, All Hope Is Gone, a fost lansat în 2008, debutând pe prima poziție în Billboard Top 200. În 2006 trupa a primit premiul Grammy pentru Best Metal Performance.

Anul viitor trupa Slipknot va fi prezentă la Download Festival ce se va desfășura în perioada 4-6  iunie la Donington Park, Anglia. Headline-ul festivalului va fi completat de Iron Maiden și Rammstein.

Citește mai multe despre Corey TaylorJustin BieberSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Friday vă aduce prețuri reduse cu până la 75% la concerte

Cu ocazia zilei Black Friday, organizatorii de evenimente din România și reprezentanții rețelei de ticketing BILETOO și ai site-ului BLT.ro...

Închide