Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Solistul Slipknot, Corey Taylor, vrea o colaborare cu Justin Bieber

Corey Taylor de la Slipknot și-a făcut publică dorința de a colabora cu Justin Bieber. Ideea vine în urma celor 12 milioane de vizualizări de pe YouTube ale mash-up-ului realizat prin îmbinarea pieselor Psychosocial și Baby, de la Slipknot, respectiv Justin Bieber. Urmăriți videoclipul pe InfoMusic.
Slipknot

Slipknot - Soundwave, Perth 2012

Corey Taylor de la Slipknot și-a făcut publică dorința de a colabora cu Justin Bieber. Ideea, evident atipică, vine în urma celor 12 milioane de vizualizări de pe YouTube ale mash-up-ului realizat prin îmbinarea pieselor Psychosocial și Baby, de la Slipknot, respectiv Justin Bieber. Clipul, apărut pe internet în 2011, a fost conceput de unul dintre fani, cu intenția vădită de a parodia. Urmăriți videoclipul mai jos.

Slipknot

Slipknot - Soundwave, Perth 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Ceea ce s-a vrut a fi inițial o satiră s-ar putea transforma în realitate. Solistul trupei Slipknot a mărturisit publicației Revolver că intențiile sale de a colabora cu Justin Bieber sunt cât se poate de reale, deși mash-up-ul nu a fost ideea lui Bieber.

”Știu că Justin nu a fost responsabil pentru asta, dar am crezut că a fost foarte cool. Toată lumea credea că voi fi supărat după ce voi vedea clipul, dar de fapt am fost impresionat. (...) E un copil foarte talentat care ar face orice pentru fanii lui.  Am fost în Baltimore pentru a-mi promova cartea și Justin era atunci în apropiere, la Washington DC. Am încercat să mă întâlnesc cu el cu ocazia asta pentru că am vrut să-i propun să facem împreună o versiune acustică a Psychosocial Baby. Dar el era acolo pentru a vizita spitalele de copii. Și nu poți spune nimic rău despre un tip care vizitează spitalele de copii.”, a declarat Corey Taylor

Urmăriți mai jos videoclipul piesei Psychosocial Baby, cel care a dat naștere posibilității de colaborare între cei doi artiști aflați la poli opuși ai sferei muzicale.

Justin Bieber vs. Slipknot - Psychosocial Baby

Cel mai recent album cu piese noi Slipknot, All Hope Is Gone, a fost lansat în 2008, debutând pe prima poziție în Billboard Top 200. În 2006 trupa a primit premiul Grammy pentru Best Metal Performance.

Anul viitor trupa Slipknot va fi prezentă la Download Festival ce se va desfășura în perioada 4-6  iunie la Donington Park, Anglia. Headline-ul festivalului va fi completat de Iron Maiden și Rammstein.

Citește mai multe despre Corey TaylorJustin BieberSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Friday vă aduce prețuri reduse cu până la 75% la concerte

Cu ocazia zilei Black Friday, organizatorii de evenimente din România și reprezentanții rețelei de ticketing BILETOO și ai site-ului BLT.ro...

Închide