Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Solistul formației Staind a lansat un nou clip, Forever - VIDEOCLIP

Liderul formatiei Staind, Aaron Lewis, a lansat azi primul album solo intitulat The Road. Materialul contine 10 piese iar noul videoclip de promovare este pentru piesa Forever si poate fi urmarit mai jos.
Aaron Lewis

Aaron Lewis

Liderul formației Staind, Aaron Lewis - în vârstă de 40 de ani, a lansat azi primul album solo intitulat The Road. Materialul conține 10 piese iar noul videoclip de promovare este pentru piesa Forever și poate fi urmărit mai jos.

Aaron Lewis

Aaron Lewis (Foto: www.cmt.com)

În martie 2011, Lewis a lansat un EP, intitulat Town Line, compus numai din piese country care a înregistrat vânzări de peste 200.000 de unități la 6 luni de la lansare.

Referitor la formața Staind, ultimul album lansat de americani a fost tot anul trecut în luna septembrie acesta fiind distribuit prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Discul este produs de Johnny K, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele 3 Doors Down, Distrubed și Sevendust. În acest an Staind a lansat DVD-ul Live From Mohegan Sun care conține înregistrarea concertului din luna noiembrie 2011 când trupa a susținut un concert la Mohegan Sun Arena din Connecticut.

Aaron Lewis - Forever

Tracklist The Road

01. 75
02. The Road
03. Endless Summer
04. Red, White & Blue
05. Lessons Learned
06. Forever
07. Grandaddy's Gun
08. State Lines
09. Anywhere But Here
10. Party In Hell

Citește mai multe despre Aaron LewisStaind
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5 a lansat piesa Daylight în cadrul emisiunii The Voice - VIDEO

Trupa Maroon 5 a cântat în primă audiție single-ul Daylight în cadrul emisiunii The Voice. Înregistrarea poate fi urmărită pe...

Închide