Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Snoop Lion a lansat primul clip, La La La - VIDEOCLIP

Snoop a lansat clipul La La La, primul sub numele de Snoop Lion. Artistul renunță la pistoale, bani, femei dezbrăcate și apare înconjurat de copii costumați în animale.

Publicat

pe

Snoop Lion - La La La Video
Snoop Lion - La La La Video │ FOTO: www.facebook.com

Snoop a lansat primul videoclip sub numele de Snoop Lion. Acesta a fost realizat pentru piesa La La La, iar mai jos îl puteți urmări. Snoop Lion, pe care îl cunoșteam ca Snoop Dogg, a renunțat la hip hop și a ales să cânte reggae. Artistul a fost cucerit de mișcarea rastafari și a decis să se reinventeze, iar povestea schimbării sale este spusă pe scurt, într-un mod ușor comic, în noul videoclip.

Snoop Lion - La La La Video

În timpul filmărilor clipului Snoop Lion - La La La │ FOTO: www.facebook.com

Snoop a călătorit în Jamaica, unde a stat cu preoții rastafari care i-au schimbat perspectiva asupra vieții și i-au insuflat această „renaștere”. În clip îl vedem pe Snoop într-un studio înconjurat de copii și de tinere domnișoare costumate în diferite animale. La un moment dat, acesta intră într-un coșciug împreună cu un câine și iese costumat într-un leu. Evident scena vrea să ilustreze transformarea lui. Din când în când apar și niște fructe personificate care cântă la instrumente. Într-adevăr vedem în acest clip un alt Snoop, schimbat, mult mai calm și mai vesel. Se pare că artistul a descoperit o altă lume în care este foarte fericit.

Single-ul La La La este primul extras de pe viitorul album Reincarnated, ce va fi lansat în februarie 2013. Printre producătorii care au lucrat la material se numără Diplo, Major Lazer, Walshy Fire și Jillionaire.

Snoop Lion - La La La

Trending