Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Snoop Lion a lansat primul clip, La La La - VIDEOCLIP

Snoop a lansat clipul La La La, primul sub numele de Snoop Lion. Artistul renunță la pistoale, bani, femei dezbrăcate și apare înconjurat de copii costumați în animale.
Snoop Lion - La La La Video

În timpul filmărilor clipului Snoop Lion - La La La

Snoop a lansat primul videoclip sub numele de Snoop Lion. Acesta a fost realizat pentru piesa La La La, iar mai jos îl puteți urmări. Snoop Lion, pe care îl cunoșteam ca Snoop Dogg, a renunțat la hip hop și a ales să cânte reggae. Artistul a fost cucerit de mișcarea rastafari și a decis să se reinventeze, iar povestea schimbării sale este spusă pe scurt, într-un mod ușor comic, în noul videoclip.

Snoop Lion - La La La Video

În timpul filmărilor clipului Snoop Lion - La La La (Foto: www.facebook.com)

Snoop a călătorit în Jamaica, unde a stat cu preoții rastafari care i-au schimbat perspectiva asupra vieții și i-au insuflat această „renaștere”. În clip îl vedem pe Snoop într-un studio înconjurat de copii și de tinere domnișoare costumate în diferite animale. La un moment dat, acesta intră într-un coșciug împreună cu un câine și iese costumat într-un leu. Evident scena vrea să ilustreze transformarea lui. Din când în când apar și niște fructe personificate care cântă la instrumente. Într-adevăr vedem în acest clip un alt Snoop, schimbat, mult mai calm și mai vesel. Se pare că artistul a descoperit o altă lume în care este foarte fericit.

Single-ul La La La este primul extras de pe viitorul album Reincarnated, ce va fi lansat în februarie 2013. Printre producătorii care au lucrat la material se numără Diplo, Major Lazer, Walshy Fire și Jillionaire.

Snoop Lion - La La La

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay Live 2012 pe marile ecrane

Materialul cu înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay va rula în exclusivitate pe marile ecrane. Coldplay Live...

Închide