Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Slash lansează o ediție specială a albumului Apocalyptic Love

Slash va lansa pe 19 noiembrie o editie speciala a ultimului album Apocalyptic Love. Pachetul contine 2 discuri audio, un DVD si 6 pene de chitara.
Slash

Slash

Celebrul chitarist Slash (ex-Guns N’Roses, Velvet Revolver) va lansa pe 19 noiembrie o edițe specială a albumului Apocalyptic Love format din 3 discuri. Pachetul conține albumul original cu două piese bonus, un disc cu opt piese acustice, 6 pene de chitară și un DVD cu înregistrarea concertului sold out susținut la Irving Plaza in New York.

Slash

Slash

Anul 2012 este unul foarte bun pentru cunoscutul muzician. Apocalyptic Love este cel de-al 2-lea CD din cariera solo și a fost lansat în luna mai prin intermediul propriei casei de discuri, Dik Hayd International. Materialul este înregistrat alături de Myles Kennedy – voce, Brent Fitz – tobe și Todd Kerns – bass în timp ce Eric Valentine s-a ocupat de partea de producție.

Tot în acest an artistul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N’ Roses iar în luna octombrie a publicat o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului. Slash: An Intimate Potrait conține imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Cartea va fi presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care îi este bun prieten lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

CD - Apocalyptic Love (Deluxe)

01. Apocalyptic Love
02. One Last Thrill
03. Standing In The Sun
04. You're A Lie
05. No More Heroes
06. Halo
07. We Will Roam
08. Anastasia
09. Not For Me
10. Bad Rain
11. Hard & Fast
12. Far And Away
13. Shots Fired

Bonus Tracks

14. Carolina
15. Crazy Life

CD - Live At Guitar Center (Acoustic)

01. Beggars And Hangers On
02. Back From Cali
03. Civil War
04. Fall To Pieces
05. Far And Away
06. Starlight
07. Not For Me
08. Sweet Child O' Mine

DVD - "Live From NY" Concert At Irving Plaza

01. Mean Bone
02. Dirty Little Thing
03. One Last Thrill
04. Back From Cali
05. Ghost
06. Standing In The Sun
07. Doctor Alibi
08. Speed Parade
09. Apocalyptic Love
10. Watch This
11. Starlight
12. Just Like Anything
13. Halo
14. You're A Lie
15. Slither

Encore:

16. By The Sword

VIDEOCLIP Slash - Bad Rain

Urmărește videoclipul oficial "Bad Rain" - al treilea single de pe albumul "Apocalyptic Love".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slash
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică nu se dezminte, un nou concert de Crăciun se adaugă celor 2 sold-out

Biletele pentru cele 2 concerte “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” au fost deja epuizate. Pentru a răspunde cererii...

Închide