Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Secuem face remix după Alexandrina - Orașul Umbre - AUDIO

La scurt timp de la apariție, noul single semnat Alexandrina, Orașul Umbre, se bucură de un remix psihedelic, realizat de Secuem.
Alexandrina - Orașul Umbre - Remix - Secuem

Alexandrina - Orașul Umbre - Remix - Secuem

Nici nu a trecut mult timp de la apariția noului single Alexandrina, Orașul Umbre, că a și apărut un remix foarte interesant al cântecului. Acesta a fost realizat de Secuem și poate fi ascultat mai jos. Secuem se descrie ca un tip de 33 de ani din București care produce și face remixuri muzicale din plăcere și pasiune.

Alexandrina - Orașul Umbre - Remix - Secuem

Alexandrina - Orașul Umbre - Remix - Secuem (Foto: www.facebook.com)

În varianta originală piesa are un sound psihedelic, iar acesta este evidențiat în remixul cu influențe electro. Vocea șoptită a artistei este amețitoare și creează o transă muzicală melancolică, iar beat-urile introduse sunt perfecte pentru dans.

Orașul Umbre este primul extras de pe viitorul album semnat Alexandrina, ce este programat să apară în primăvara anului viitor. Recent, cântăreața a stat de vorbă cu InfoMusic despre surprizele pe care le pregătește pentru concertul de lansare și dezvăluie o parte din titlurile noului material, care este produs 100% de artistă. Video interviul cu Alexandrina prezintă toate detalii despre compoziția, producția și semnificația noilor cântece ale artistei.

„Albumul va include vreo 15 piese, cel puțin. Inițial mi-am propus să includă 19 piese, dar mi se pare foarte mult și oricum se duce o groază de timp pentru fiecare piesă, pentru că mai nou am început să și orchestrez în studio. Orașul Umbre este prima mea experiență cu orchestrarea muzicală. Este un drum nou și durează mult pentru că nu cunosc mai nimic din toată povestea asta, dar ne mișcăm. Așa am simțit, sunt foarte împlinită. Și mi-am dat seama că pot să fac asta, evident, cu inginerul de sunet alături. Nu le poți face chiar pe toate…”, a declarat Alexandrina pentru InfoMusic.

Alexandrina - Orașul Umbre (Secuem Remix)

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse a anunțat primele date ale turneului Summer Stadiums 2013 prezentând înregistrări din 2010 - VIDEO

Trupa Muse a făcut publice primele date ale concertelor ce vor fi incluse în turneul Summer Stadiums 2013, prezentând totodată...

Închide