Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Seal, așteptat la București cu mâncare sănătoasă

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Seal care va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din București. Artistul dorește ca meniul său să conțină din belșug legume, fructe, ceai, lapte de soia, sucuri naturale, apa plată și șampanie.

Publicat

pe

Seal va concerta in Bucuresti in 2012
Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Seal care va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din București. Artistul britanic a pregătit un spectacol muzical impecabil, iar organizatorii evenimentului se asigură că acesta și echipa de interpreți care il însoțesc pe scenă se vor bucura de cele mai bune condiții în capitală.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012
Aceștia vor ocupa un apartament și 23 de camere într-un hotel bucureștean de cinci stele iar în ceea ce privește meniul din ziua spectacolului, Seal dorește alimentele bogate în fibre și antioxidanți și a cerut ca meniul său să conțină din belșug legume și fructe proaspete (în special ananas). Cât privește băuturile, cântărețul preferă ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale și apa plată, însa a solicitat și câteva sticle din cea mai fină șampanie.

Muzicienii care îl acompaniază nu au preferințe culinare ieșite din comun. La masa de dimineață aceștia doresc un meniu clasic, cu ouă, crenvuști, șuncă, cereale, gem, pâine și o varietate mare de fructe. La prânz se vor servi supe, mai multe feluri de carne și garnituri, specialități italiene, dar și variante de meniuri vegetariene. La capitolul bauturi, nu vor lipsi ceaiul, cafeaua, apa plată și minerală, sucurile naturale, berea belgiană și câteva sticle de vin din soiurile Merlot și Cabernet Sauvignon.

În ceea ce privește spațiul din spatele scenei, Seal și echipa sa vor avea la dispoziție patru încaperi, una fiind dedicată exclusiv artistului britanic.

Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră și in special pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera acestuia numără opt albume de studio, vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Concertul de la București va fi deschis de trupa Taxi iar biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online de pe eventim.ro.

Trending