Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Se pregătește un documentar despre Kurt Cobain pentru 2014

Courtney Love lucrează cu regizorul Brett Morgen la un documentar despre viața lui Kurt Cobain, ce va fi lansat în 2014.
Nirvana

Nirvana

Se pare că văduva lui Kurt Cobain, Courtney Love are în plan un documentar despre viața artistului. Dezvăluirea a fost făcută chiar de regizorul Brett Morgen, care a semnat recentul documentarul Crossfire Hurricane, despre legendara trupă The Rolling Stones.

Nirvana

Nirvana

Morgen a declarat pentru New York Post că va realiza un film despre solistul trupei Nirvana, iar producția va fi supravegheată îndeaproape de controversata Courtney Love. Regizorul a precizat că ideea a venit din partea lui Love și că de prin anul 2007 încearcă să lucreze împreună. Acesta estimează o lansare a peliculei în 2014.

Kurt nu a fost numai un compozitor și un muzician remarcabil, el a fost și un artist și un regizor incredibil. Astfel că vom face un fel de biografie spusă de o a treia persoană, pentru a da impresia că Kurt trăia în momentul în care a fost realizat filmul despre viața sa”, a dezvăluit Morgen.

Kurt Cobain este un personaj care rămâne în istoria muzicii și este mereu extrem de interesant de „exploatat”, astfel că un documentar despre viața lui cu siguranță va prinde la public. Nu același lucru putem spune și despre presupusul musical pentru Broadway, care nu a trezit reacții plăcute din partea fanilor. Ideea a fost dezvăluită de Sam Lufti, managerul lui Courtney Love, luna trecută. Din fericire pentru unii, văduva celebrului artist a negat zvonul în The Observer, dar nu a vrut să facă alte comentarii.

Citește mai multe despre Courtney LoveKurt CobainNirvana
RECOMANDARE:Cumpără biografia lui Kurt Cobain

Cumpără biografia lui Kurt Cobain scrisă de Christopher Sandford

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana este o gospodină sexy în Apa feat. Cabron - VIDEOCLIP

Loredana a lansat clipul single-ului Apa feat. Cabron. Tot de astăzi, noul album al artistei, Dragoste, se găsește la chioșcuri...

Închide