Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Scrisorile de dragoste ale lui Mick Jagger vor fi scoase la licitație

Scrisorile de dragoste adresate de Mick Jagger cântăreței americane Marsha Hunt vor fi scoase la licitație luna viitoare. Marsha Hunt este cea care l-a inspirat pe Mick Jagger să compună în 1971 hitul Brown Sugar, piesă pe care va invitam sa o ascultati pe infomusic.ro
Marsha Hunt

Marsha Hunt

Scrisorile de dragoste adresate de Mick Jagger cântăreței americane Marsha Hunt vor fi scoase la licitație luna viitoare. Colecția este estimată la un preț de 100 de mii de lire și va include pe lângă aceste scrisori versuri ale unor piese Rolling Stones și un setlist al trupei.

Marsha Hunt

Marsha Hunt

Marsha Hunt este cea care l-a inspirat pe Mick Jagger să compună în 1971 hitul Brown Sugar și tot ea este mama primului copil al artistului. Inițiativa de a vinde 10 dintre scrisorile de dragoste scrise de solistul Rolling Stones îi aparține acesteia, motivația fiind nevoia strângerii unor fonduri pentru a-și renova casa din Franța.

Compania care se va ocupa de organizarea licitației este Sotheby’s, fondată în 1977 de către Samuel Backer și recunoscută în întreaga lume pentru expertiza sa în cultură și artă, fiind, de asemenea, lider în domeniul licitațiilor.

”În aceste scrisori îl vedem pe Mick Jagger nu în poziția de superstar global, așa cum îl percepe lumea în prezent, ci ca pe un tânăr de 25 de ani ce își expune latura poetică, dar și o gamă largă de interese intelectuale și artistice. (...) Scrisorile oferă publicului o frântură diferită a personalității lui Jagger, alta decât cea din lumina reflectoarelor. Jagger este aici plin de pasiune și totuși reținut, liric și totodată cu un puternic simț al ironiei.”, a declarat unul dintre specialiștii companiei Sotheby's, Gabriel Heaton.

Marha Hunt, acum în vârstă de 66 de ani spune că respectivele scrisori i-au fost adresate atunci când avea 23 de ani, într-un moment delicat al relației dintre ea și Jagger. Speră, însă, ca aceste scrisori să fie cumpărate de cineva care va putea aprecia fundamentul istoric al documentelor și realitățile culturale ale acelor vremuri.

Licitația va avea loc pe data de 12 decembrie, în Londra.

Va invităm să urmăriți mai jos ”fructul artisic” al relației dintre Mick Jagger si Marha Hunt, respectiv piesa Brown Sugar.

Rolling Stones - Brown Sugar - 1971 - Top of The Pops - BBC UK

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Everlast a lansat un nou clip Long At All - VIDEOCLIP

Long At All, noul videoclip Everlast poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe ultimul album, intitulat Songs of...

Închide