Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Saxon lansează un nou album

Formația britanică Saxon va lansa în luna februarie un nou album de studio. Intitulat Sacrifice, cel de-al 20-lea material discografic conține 11 piese și este mixat de producătorul Andy Sneap.

Publicat

pe

Saxon
Saxon

După ce ne-au vizitat în această vară la festivalul Tuborg Greenfest powered by Rock the City britanicii de la Saxon și-au făcut timp pentru a lucra la un nou album. Cel de-al 20-lea album din carieră poartă numele Sacrifice și va fi lansat în luna februarie prin intermediul casei de discuri UDR Music/EMI.

Saxon

Saxon la Tuborg Greenfest powered by Rock the City 2012

Succesorul lui Call To Arms a fost înregistrat iî studioul LS Studios din Yorkshire, Marea Britanie și este mixat de producatorul Andy Sneap, cunoscut pentru colaborările cu formațiile Megadeth, Accept, Nevermore, Exodus sau Arch Enemy. Trupa a declarat că noul produs este o combinație între classic rock și heavy metal-ul pur.

Saxon a luat ființă în 1976 în Barnsley, Yorkshire și se numară printre trupele de calibru din NWOBHM care își mai continuă activitatea muzicală. De-a lungul carierei, formația a suferit foarte multe schimbări de componență, sigurii membri constanți fiind solistul Biff Byford și chitaristul Paul Quinn. În cei peste 36 de ani de carieră Saxon a vândut peste 13 milioane de albume la nivel mondia și a influențat formații ca Metallica sau Megadeth.

Videoclipul piesei Hammer Of The Gods, extras de pe ultimul album de studio Call to Arms (2011) poate fi urmărit mai jos.

Tracklist Sacrifice

01. Procession
02. Sacrifice
03. Made In Belfast
04. Warriors Of The Road
05. Guardians Of The Tomb
06. Stand Up And Fight
07. Walking The Steel
08. Night Of The Wolf
09. Wheels Of Terror
10. Standing In A Queue
11. Luck Of The Draw (on iTunes Only)

Comentează

Trending