Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

S-au suplimentat biletele pentru recitalul Boris Berezovsky

Biletele pentru recitalul Boris Berezovsky de pe 6 noiembrie s-au suplimentat prin introducerea unei noi categorii de locuri.
Boris Berezovsky, 6 noiembrie, sala palatului

Boris Berezovsky

Biletele pentru recitalul Boris Berezovsky de pe 6 noiembrie s-au suplimentat prin introducerea unei noi categorii de locuri. Bilete pentru eveniment pot fi achiziționate acum și la prețul de 150 lei.

Boris Berezovsky, 6 noiembrie, sala palatului

Boris Berezovsky

Boris Berezovsky, unul dintre cei mai buni pianişti ai lumii, va susţine pe 6 noiembrie un recital extraordinar la Ateneul Român. Pentru a satisface cererea publicului, organizatorii au suplimentat numarul de locuri pentru concertul de marți seara cu strapontine.

Câștigându-și în repetate rânduri titulatura de “cel mai bun instrumentist”, oferit de instituții media importante (ex: BBC Music Magazine Awards), Boris Berezovsky le va oferi celor prezenți un recital de pian de excepție din cuprinsul căruia nu vor lipsi compoziții semnate de: Chopin, Brahms, Ravel, Liszt și mulți alții.

Boris Berezovsky se regăsește frecvent  în lista concertelor desfășurate la Filarmonica din Berlin, Concertgebow şi Royal Festival Hall din Londra, și pe marile scene ale Europei precum Théatre des Champs-Elysees din Paris, Palatul de Arte Frumoase din Bruxelles, Konzerthaus din Viena sau Megaron din Atena.

Deseori numele pianistului este confundat cu unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Rusia, magnat ce poarta același nume. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Boris Berezovsky este un împătimit al jocurilor de noroc. Ori de câte ori i se ivește ocazia intră în marile cazionuri pentru a-și încerca norocul la ruletă sau poker.

“Pianul și ruleta au un numitor comun. Regulile sunt aceleași, dar jocul se schimbă de fiecare dată. Fiecare joc este unic chiar dacă il joci de mai multe ori. În cazul pianului este la fel. Trebuie să respecți regulile, iar rezultatul este întotdeauna diferit “, declara Boris într-un interviu.

Programul recitalului Boris Berezovsky la Bucureşti

 • Brahms, Studies for Piano in A minor – Variations on a Theme by Paganini, Op.35
 • Brahms, Hungarian Dances (Three dances)
 • Khachaturian, Toccata Gould
 • Etude in a form of Boogie Woogie
 • Chasins Flirtation in Chinese Garden
 • Chasins Rush hour in Hong Kong
 • Gershwin 3 Preludes
 • Liszt Mephisto Waltz no. 1, “Der Tanz in der Dorfschenke”, S 514
 • Albéniz Suite Española, Op.47: Asturias (Leyenda)
 • Albéniz Suite Española, Op.47: Granada
 • Saint-Saëns, Le Cygne (The Dying Swan) (Arr. Godowsky)
 • Chopin Waltz no. 6 in D flat major “Minute Waltz”, Op.64 no.1 (Arr. Godowsky)
 • Ravel La Valse

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Boris Berezovsky
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kratos a pregătit multe surprize pentru concertul din București

Formatia de dark metal Kratos va concerta pe 10 noiembrie in clubul clubul Ageless iar in deschidere vor evolua trupele...

Închide