Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

S-au pus în vânzare biletele pentru Sziget 2013

Editia cu numarul 21 a festivalului Sziget va avea loc in perioada 5 - 12 august 2013 in Budapesta, Ungaria. Pretul unui abonament valabil 7 zile costa 199 de euro.
Sziget 2013

Sziget 2013

Ediţia cu numărul 21 a Festivalului Sziget va avea loc între 5 şi 12 august 2013, în aceeași locație - binecunoscuta insulă verde din inima Budapestei. Preţurile pentru 2013 sunt foarte apropiate de cele ale ediţiei trecute, aşa că cei ce achiziţionează bilet în perioada de early birds vor plăti 199 de euro pentru pass-ul de o săptămână (valabil 7 zile şi cu posibilitate de camping inclusă).

Sziget 2013

Sziget 2013 (Foto: www.facebook.com)

Ca abonament, mai există şi varianta de 5 zile, fără camping inclus, la 169 de euro. Preţul unui bilet singular de o zi este de 45 euro, iar variant a VIP, cu camping sau rulote va costa 130 de euro. Intervalul în care sunt valabile acest tarife se încadrează între 2 noiembrie 2012 şi 5 mai 2013. Biletele vor fi disponibile atât pe magazinul online de pe site-ul festivalului cât şi la partenerii retail ai evenimentului.

Festivalul este renumit ca fiind unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale, un loc popular de întâlnire pentru fani din toate colțurile lumii. Sziget reprezintă cultura Ungariei și a Europei Centrale și de Est, iar line-up-ul său internațional îl face să fie un eveniment esențial în agenda internațională. În 2011 a fost desemnat câștigătorul categoriei Best European Major Festival la European Festival Awards. Un efort comun al organizatorilor și al fanilor devotați din peste 60 de țări care au votat.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting scrie prima lui piesă de teatru - The Last Ship

Sting lucrează la primul său musical ce se va intitula The Last Ship. Piesa spune povestea unor muncitori în șantiere...

Închide