Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Roger Waters lucrează la un nou album

Fostul solist Pink Floyd, Roger Waters, a anuntat ca a inceput lucru la un nou album. Va fi primul disc dupa o pauza de 20 de ani, precedentul fiind lansat in 1992.

Publicat

pe

Roger Waters
Roger Waters │ FOTO: www.facebook.com

Fanii legendarului Roger Waters au motiv de bucurie după ce fostul solist Pink Floyd a anunțat ca lucrează la un nou album solo. Viitorul material discografic va fi primul după o pauză de 20 de ani, Amused to Death fiind lansat în 1992, așa ca nu este de mirare că toată lumea a fost interesată de această știre. Și cum o veste bună nu vine niciodată singură în 2013 artistul va pleca într-un nou turneu european așa că nu ne rămâne decât să-l așteptăm și în România.

Roger Waters

Roger Waters │ FOTO: www.facebook.com

Waters, în vârstă de 69 de ani, a anunțat ca a compus deja prima piesă, care momnetan nu are nume, pentru un album concept care intitulat provizoriu Heartland. Celebrul artist susține că tema melodiei este legată de extremismul religios iar primul vers este "If I had been God". Basistul susține ca totul a pornit de la o idee a unei piese mai vechi, compusă acum 15 ani sau chiar mai mult, și care era pentru coloana sonoră a filmului Michael.

Artistul a declarat:

"Sunt foarte hotărât să compun un nou album și cred că această piesă nouă îmi oferă exact impulsul de care am nevoie pentru a continua înregistrările. Știu ca acest subiect (extremismul religios) este foarte discutat și mediatizat dar este o idee de care sunt obsedat".

Roger Waters s-a născut în Surrey, Anglia în 1946. În școala primară el a fost prieten cu David Gilmour și Syd Barrett, iar mai târziu, în colegiu, se împrietenește cu Nick Mason și Richard Wright cu care va înființa legendara trupa Pink Floyd. După plecarea lui Barrett, Waters a devenit liderul grupului și principalul compozitor al formației.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Posterul concertului ROGER WATERS de pe 28 august 2013 din Piata Constitutiei
Concerte miercuri, 28 august 2013

Roger Waters

Loc
Piața Constituției

Trending