Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Roger Waters lucrează la un nou album

Fostul solist Pink Floyd, Roger Waters, a anuntat ca a inceput lucru la un nou album. Va fi primul disc dupa o pauza de 20 de ani, precedentul fiind lansat in 1992.
Roger Waters

Roger Waters

Fanii legendarului Roger Waters au motiv de bucurie după ce fostul solist Pink Floyd a anunțat ca lucrează la un nou album solo. Viitorul material discografic va fi primul după o pauză de 20 de ani, Amused to Death fiind lansat în 1992, așa ca nu este de mirare că toată lumea a fost interesată de această știre. Și cum o veste bună nu vine niciodată singură în 2013 artistul va pleca într-un nou turneu european așa că nu ne rămâne decât să-l așteptăm și în România.

Roger Waters

Roger Waters (Foto: www.facebook.com)

Waters, în vârstă de 69 de ani, a anunțat ca a compus deja prima piesă, care momnetan nu are nume, pentru un album concept care intitulat provizoriu Heartland. Celebrul artist susține că tema melodiei este legată de extremismul religios iar primul vers este "If I had been God". Basistul susține ca totul a pornit de la o idee a unei piese mai vechi, compusă acum 15 ani sau chiar mai mult, și care era pentru coloana sonoră a filmului Michael.

Artistul a declarat:

"Sunt foarte hotărât să compun un nou album și cred că această piesă nouă îmi oferă exact impulsul de care am nevoie pentru a continua înregistrările. Știu ca acest subiect (extremismul religios) este foarte discutat și mediatizat dar este o idee de care sunt obsedat".

Roger Waters s-a născut în Surrey, Anglia în 1946. În școala primară el a fost prieten cu David Gilmour și Syd Barrett, iar mai târziu, în colegiu, se împrietenește cu Nick Mason și Richard Wright cu care va înființa legendara trupa Pink Floyd. După plecarea lui Barrett, Waters a devenit liderul grupului și principalul compozitor al formației.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Pink FloydRoger Waters
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JOINewArtist: Beverly McClellan, blues și rock'n'roll - VIDEO

Beverly McClellan are soul, simte blues, trăiește rock'n'roll și respiră muzică. Un JOINewArtist demn de toată atenția noastră, așa încât...

Închide