Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE Acoustic Session

Înainte de lansarea primului album, Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE pentru a susține un concert acustic. Îi puteți asculta luni, 26 noiembrie, de la 6 la 7 seara.
RATB

Robin and the Backstabbers

Înainte de lansarea primului album, Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE pentru a susține un concert acustic. Îi puteți asculta luni, 26 noiembrie, de la 6 la 7 seara.

Robin and the Backstabbers

“Lejeritate în creație - asta e senzația pe care ți-o dau piesele RATB sau dovada faptului că atunci când nu te chinui foarte tare să pui niște cuvinte pe o piesă, tocmai atunci ele - cuvintele -  au tendința de a se așeza pe "bucata" ritmată cu mai mult sens, și, în același timp, mustind a înțelesuri ascunse”, spune Bogdan Șerban despre Robin and the Backstabbers (RATB)

La această oră, trupa cosmetizează ultimele detalii ale celor 15 piese care vor constitui primul lor disc, Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad, a cărui lansare va avea loc în București, joi, 28 noiembrie, la Silver Church Club. Vor urma apoi și alte concerte, la Cluj, pe 30 noiembrie, în Flying Circus Pub, la Iași, pe 8 decembrie, în Underground Pub, și la Constanța, pe 15 decembrie în Club Goblin.

RATB

Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers sunt recunoscuți pentru piesele Vânătoare RegalăIguana făcătoare de minuniSoare cu dinți(în 3 minute) Mașina 682, Sat după Sat. Pe 13 noiembrie, RATB au scos din sertar primul single al acestui disc – SPNZRTR – care a fost lansat împreună cu videoclipul regizat de Barna Nemethi (Griffon&Swans) în cadrul emisiunii Îmi place să Logout cu Bogdan Șerban. Misterios, cinegetic și efervescent, piesa a reușit să ajungă pe locul 1 în topul single-urilor de pe iTunes în doar 24 de ore din momentul lansării. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Mai multe despre noul album și despre trupă veți putea afla luni, în direct de la GuerriLive, sau duminică, în reluare, de la aceeași oră.

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zombi, avioane prăbușite și topless în The Rolling Stones - Doom And Gloom - VIDEOCLIP

The Rolling Stones a lansat noul clip Doom And Gloom în care apare topless actrița Noomi Rapace și interpretează cele...

Închide