Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE Acoustic Session

Înainte de lansarea primului album, Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE pentru a susține un concert acustic. Îi puteți asculta luni, 26 noiembrie, de la 6 la 7 seara.
RATB

Robin and the Backstabbers

Înainte de lansarea primului album, Robin and the Backstabbers vin la GuerriLIVE pentru a susține un concert acustic. Îi puteți asculta luni, 26 noiembrie, de la 6 la 7 seara.

Robin and the Backstabbers

“Lejeritate în creație - asta e senzația pe care ți-o dau piesele RATB sau dovada faptului că atunci când nu te chinui foarte tare să pui niște cuvinte pe o piesă, tocmai atunci ele - cuvintele -  au tendința de a se așeza pe "bucata" ritmată cu mai mult sens, și, în același timp, mustind a înțelesuri ascunse”, spune Bogdan Șerban despre Robin and the Backstabbers (RATB)

La această oră, trupa cosmetizează ultimele detalii ale celor 15 piese care vor constitui primul lor disc, Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad, a cărui lansare va avea loc în București, joi, 28 noiembrie, la Silver Church Club. Vor urma apoi și alte concerte, la Cluj, pe 30 noiembrie, în Flying Circus Pub, la Iași, pe 8 decembrie, în Underground Pub, și la Constanța, pe 15 decembrie în Club Goblin.

RATB

Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers sunt recunoscuți pentru piesele Vânătoare RegalăIguana făcătoare de minuniSoare cu dinți(în 3 minute) Mașina 682, Sat după Sat. Pe 13 noiembrie, RATB au scos din sertar primul single al acestui disc – SPNZRTR – care a fost lansat împreună cu videoclipul regizat de Barna Nemethi (Griffon&Swans) în cadrul emisiunii Îmi place să Logout cu Bogdan Șerban. Misterios, cinegetic și efervescent, piesa a reușit să ajungă pe locul 1 în topul single-urilor de pe iTunes în doar 24 de ore din momentul lansării. Videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Mai multe despre noul album și despre trupă veți putea afla luni, în direct de la GuerriLive, sau duminică, în reluare, de la aceeași oră.

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zombi, avioane prăbușite și topless în The Rolling Stones - Doom And Gloom - VIDEOCLIP

The Rolling Stones a lansat noul clip Doom And Gloom în care apare topless actrița Noomi Rapace și interpretează cele...

Închide